6:3
(3:3)
17. T. Novotný
25. D. Havlík (p.)
44. P. Benda (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro domácí


Branky


14. P. Stark , 29. P. Stark , 38. K. Svoboda (p.) , 64. K. Svoboda (p.) , 88. K. Svoboda , 90. J. Kosmák - 17. T. Novotný , 25. D. Havlík (p.) , 44. P. Benda (vl.)
26

Devět branek a výhra domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V zápase plném zvratů otevřeli jako první skóre domácí fotbalisté. Vojta Dušek se ve 14. minutě na lajně zbavil svého strážce a stříleníýcentr propadl až na zadní tyč k Pavlu Starkovi, který neměl problém otevřít skóre - 1:0. První zvrat ve skóre přišel obratem. Nejprve z rohového kopu vyrovnal na zadní tyči nikým nehlídaný Tomáš Novotný - 1:1. O necelých deset minut později si pro penaltu zkušeně došel Havlík, který po kontaktu s domácím kapitánem Martinem Pařízkem upadl a sudí Burian ukázal poprvé v utkání na penaltový puntík. Tentýž hráč poté penaltu proměnil, ačkoliv brankář Mirek Novák jeho střelu vystihl - 1:2. I druhý zářez domácích, a tedy vyrovnání, měl na svědomí Pavel Stark. Tentokrát si naskočil na centr Kamila Svobody z rohového kopu a jeho hlavička doletěla ve 29. minutě přesně ke vzdálenější tyči - 2:2. Dobře bránící hosté se s míčem příliš nepárali a každým nákopem hledali jejich nejlepšího střelce Dominika Havlíka. Ve 38. minutě Honza Horecký nečekaně rozehrál přímý kop nakrátko a Tomáš Kyzlink byl v jasné gólové šanci poslán v šestnáctce k zemi. Penalta. Tu si postavil tradiční exekutor Kamil Svoboda, a potvrdil, že se v těchto situacích mýlí jen opravdu zřídkakdy - 3:2. Když už to vypadalo, že půjdou domácí do šaten v zaslouženém vedení přišla další ojedinělá situace hostí. Střílený centr si do své branky srazil dobíhající Petr Benda a bylo vyrovnáno - 3:3.

Domácí po přestávce rozhodli

I druhý poločas pokračovali domácí fotbalisté v malátném výkonu, který sledující diváky v sychravém počasí příliš nezahřál. Přesto se jim podařilo přes nevýrazný výkon uhrát toužené tři body. V 64. minutě si totiž po pohledné kombinaci po ose Martin Pařízek - Tomáš Kyzlink - Kamil Svoboda - Tomáš Kyzlink došel poslední jmenovaný pro další penaltu. Tu si opět postavil Kamil Svoboda a s přehledem vrátil svůj celek do vedení - 4:3. Poté se začali pálit šance, a to možné i nemožné. Pepa Kosmák mířil po krásné individuální akci Ondry Fedry v sedmdesáté minutě nikým neatakován zcela sám na hostujícího brankáře, ale jeho samostatný únik skončil nevýrazným zakončením. Poté šel z úhlu sám na brankáře taky Kamil Svoboda, ale jeho tvrdé zakončení nemířilo mezi tři tyče. Hamry v 85. minutě z rohového kopu málem dosáhly branky, ale zakončení mířící do sítě vykopl nešťastně jejich hráč mimo nebezpečí. Další šanci zahodil Tomáš Kyzlink, který po obejití hostujícího obránce tváří v tvář hostujícímu brankáři mířil přímo do něj. Zápas definitvě rozhodl, kdo jiný, než druhý nejlepší střelec soutěže a domácí šutér, Kamil Svoboda. Ten si naběhl na přední tyč, kde ho výtečně našel rychlík Ondra Fedra a Kamil potvrdil pověst kanonýra - 5:3. V devadesáté minutě zahodil další absolutní tutovku Tomáš Kyzlink, kterého našel při brejku dva na jednoho Kamil Svoboda. Tomáš ale opět střílel pouze do brankáře. Míč se však vrátil opět k Tomášovi, který přihrávkou hledal Martina Pařízka, který nezakončil ovšem namazal míč pod sebe na volného Pepu Kosmáka a ten se dělovkou pod břevnou konečně dočkal vytoužené branky - 6:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): Na tři body jsme se natrápili a uznávám, že diváky našim výkonem rozhodně nepotěšili. První poločas jsme hráli hrozně, druhý poločas o trošku lépe, ovšem nebylo to tentokrát nic moc. Vítězství jsme nakonec urvali spíše vůlí než fotbalovostí, což je však z bodového hlediska úplně jedno.




Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - J. Kosmák [-] , K. Svoboda [-] , V. Dušek [-] (63. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , M. Pařízek [-] , T. Kyzlink [-] , P. Stark [-] (66. O. Fedra [-] ) , J. Čech [-] (23. P. Benda [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - T. Novotný [-] , J. Štíbal [-] (82. P. Němec [-] ) , A. Šabart [-] , D. Russ [-] , D. Havlík [-] (70. J. Culek [-] ) , R. Koutník [-] , J. Jun [-] , V. Franěk [-] , J. Lóži [-] , A. Zátopek [-]

ŽK: 84. P. Benda - 20. R. Koutník , 23. T. Novotný , 38. V. Franěk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURIAN Vít - CHYTKA Šimon, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Moc bych to klukům z Hamrů přál, ale Budějky doma hrají výborně a myslím si, že pod taktovkou Kyzlinka vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích