Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky uhrály tři body


26

Domácí i přes brzké vyloučení slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Počítky vstoupily do zápasu aktivně a hned v 5. minutě vstřelil branku Josef Bojda, kdy udržel na zádech hostujícího obránce a z otočky přesnou střelou k tyči vstřelil první branku utkání - 1:0. Hosté vyrovnali ve 13. minutě. Martin Linhart kopal trestný kop z 25 metrů, míč byl tečovaný zdí a Hořínek neměl šanci - 1:1. Počítky byly nadále lepším mužstvem i přes vyloučení Bojdy. Třetí branku v utkání vstřelil Aleš Chmelíček, který zužitkoval přesný centr od Jakuba Žaluda - 2:1. Ve 44. minutě uklidnil domácí Martin Kuřítko, když tvrdou střelou stanovil poločasový výsledek 3:1 pro domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal stejně tak, jako první skončil. Brankou Počítek. Ondřej Zajíček byl ve správný čas na správném místě a pohodlně zvýšil vedení domácích na 4:1. Z ojedinělé šance hostů korigoval Roman Přikryl, když byl důrazný na brankové čáře - 4:2. Potvrzení tří bodů na sebe vzal Jakub Žalud, kdy v závěru utkání vstřelil dvě pěkné branky. Nejprve dostal přesný pas od Maška a ranou k tyči zvýšil na 5:2 a poslední branku vstřelil hlavou, když si naskočil na přesný centr Landsmana - 6:2.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Zápas, ve kterém jsme byli jasně lepší mohl skončit větším brankovým přídělem, ale i hosté byli dopředu nebezpeční. Klukům chci poděkovat za podzimní část. Zisk 22 bodů je dobrým odrazem k zimní přípravě.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Z naší strany další špatný výkon plný i nevynucených chyb. Domácí byli na velmi malém a po dešti měkkém a nerovném hřišti daleko lepší v kontrole míče, rychlosti startu na míč i v důrazu. V zápase byly jen dva krátké úseky nebo momenty, kdy jsme mohli pomýšlet na dobrý výsledek. Nejprve nás trochu probudil tradičně brzký gól soupeře a podařilo se nám i vyrovnat, navíc domácí šli po dvaceti minutách do deseti. Branka domácích nás však zase brzo vrátila zpět k chybám, nepřesnostem a zbytečným ztrátám. Druhý úsek, kdy jsme se mohli vrátit do hry byl po snížení na dva ku čtyřem a Roman Přikryl šel sám na brankáře. Bohužel nejprve promeškal správný moment na zakončení a při následném pokusu o střelu byl „dojet“ skluzem do obou kotníků a musel okamžitě střídat. Proč nebyl pokutový kop a karta nerozumím, pravděpodobně si nesprávně vykládám pravidla kopané….. Domácí nás pak dále přehrávali, na malém hřišti nebylo absolutně znát, že hrají v deseti a zaslouženě přidali další branky.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - M. Landsman [-] , O. Toman [-] , L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] (38. J. Peška [-] ) - J. Žalud [-] , M. Kuřítko [-] (70. D. Bednář [-] ) , J. Mašek [-] , M. Zelený [-] (46. O. Zajíček [-] ) - A. Chmelíček [-] (81. M. Kotík [-] ) , J. Bojda [-]

TJ Sokol Stařeč
T. Tomek [-] - R. Přikryl [-] (77. V. Smejkal [-] ) , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] (46. P. Stuchlík [-] ) , F. Strouha [-] (60. J. Svoboda [-] ) , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , L. Vaníček [-] , D. Tomek [-] , M. Kaňka [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 20. A. Chmelíček , 86. J. Hořínek - 20. D. Tomek , 20. M. Kaňka . ČK: 20. J. Bojda .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - MÁSILKO Bronislav, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Stařeč bude chtít odčinit výbuch v minulém kole a na malé hřiště jsou zvyklí. Počítky taky nejsou úplně v optimální formě, takže bude dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích