Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Přibyslavicích nerozhodně


30

Hosté vedli o tři branky, ale bod nakonec uhájili až brankou v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na rozdíl od jiných domácích zápasů, kdy přibyslavičtí zpravidla velmi rychle vedli, to byli tentokráte hosté, kteří již ve 3. minutě po rychlém útoku překonali střelou Pařízka domácího brankáře - 0:1. Vůbec 1. půle byla ve znamení výborného hostujícího presingu domácích hráčů a taktika v zakládání rychlých a nebezpečných protiútoků. Co naplat - domácí sice měli převahu v držení míče, ale v ostatních statistikách byli lepší hosté. Když v 15. minutě dal Svoboda po vyšachování domácí obrany 2. gól a v 44. minutě opět Svoboda přesnou střelou k tyči z velkého vápna stanovil skóre již na rozdíl 3 branek nevypadalo to s domácími vůbec dobře, navíc domácí brankář Pisk vytáhl minimálně tři výborné zákroky a zabránil tak tutovkách hostů ke zvýšení skóre. Od této minuty se však děly na hřišti velké věci. Po centru domácího Drapáka na vzdálenější tyč ještě do poločasu snížil v 45. minutě hlavou Lopatář - 1:3.

Hosté v závěru srovnali

Stejný hráč po změně stran v 59. minutě po krásné akci a křižné přihrávce snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Najednou bylo hřiště plné domácích, hra hostující celku byla pomalá, docházeli jim síly, a tak výsledkem byl faul v šestnáce ve 74. minutě a z nařízené penalky domácí Skrobikowski vyrovnal - 3:3. Domácí pokračovali v tlaku, hosté odolávali jen s vypětím všech sil, a tak dokonat velký obrat ve skóre se podařilo domácím v 85. minutě, když střelou pod víko dostal domácí do vedení Drápak - 4:3. Bohužel sen domácích o výhře  v tomto utkání se rozplynul o dvě minuty později, kdy při  jednom z posledních útoků hostů zůstal volný za vápnem Pařízek a vyslal zvláštní střelu - nestřelu,  která skončila v šibenici domácí branky a stanovil tak konečné remízové skóre v tomto utkání, ve kterém by si domácí vzhledem k obratu a předvedené hře ve 2. půli zasloužili vyhrát, hosty navíc ve 2. půli podržel mladý, pouze 15ti letý brankář Rumíšek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Hosté do zápasu vstoupili výborně a i přes to, že jsme drželi míč, tak měli více šancí oni a nějaké i proměnili. Druhá půle byla o něčem jiném. Hosty jsme přehrávali a nakonec jsme i otočili skóre. Bohužel jsme vedení neudrželi.

SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): Prohrát jasně vyhraný zápas můžeme jenom my. Vést o tři branky a být rádi za bod, je prostě umění. Obrovskou pochvalu a poděkování zasloužený náš brankář Lukáš Rumíšek, který ve čtrnácti letech nastoupil za "A" mužstvo poprvé a v brance si velmi dobře.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Lopatář [-] (75. F. Dvořák [-] ) , L. Drapák [-] , M. Bukáček [-] , P. Čermák [-] , J. Uher [-] (85. T. Kuthan [-] ) , M. Kopeček [-] , J. Hricák [-] (46. O. Havlena [-] ) , D. Nejedlý [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - K. Svoboda [-] , P. Stark [-] , O. Fedra [-] , M. Pařízek [-] , T. Kyzlink [-] , J. Benda [-] (62. M. Premar [-] ) , M. Premar [-] , V. Novotný [-] , J. Čech [-] , P. Benda [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRAKA Karel - KALÁŠEK Martin, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Expertní skupina hráčů Borů
Tip experta: remíza

Zatím dva nejkvalitnější týmy, proti kterým jsme nastoupili, takže se rozejdou nerozhodně, tip je remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů