F. Toman 33.
P. Čermák 72. (p.)
F. Toman 89.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zdolala Bory


Branky


33. F. Toman , 72. P. Čermák (p.) , 89. F. Toman - 3. J. Novotný
31

Souboj týmů z čela tabulky skončil výhrou domácích Luk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek zápasu zastihl loucké nepřipravené a hned z první šance zápasu se hosté ujali po nedůrazu vedení – 0:1. To byl pro loucké hráče budíček a hra se postupně u domácích zlepšila, velkou šanci měl mladičký Kolda, kterého vychytal brankář a z dorážky nebylo nic, protože se Kolda nedomluvil s Mitevem a dávali si zbytečně přednost. Ve 33. minutě nahrál Tuma na Miteva, který míč jen lehounce posunul na Tomana a ten v těchto situacích už ví, co dělat – 1:1. Do poločasu byli domácí lepším týmem, ale žádná další šance už nepřišla.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas nezačali domácí příliš dobře a hosté byli v prvních 15 minutách lepším týmem, měli dvě dobré šance, jednou domácí podržel Kanswohl v brance, podruhé mu pomohla tyč a rázný odkop Jíchy. Rozuzlení zápasu přišlo v 70. minutě, kdy hostující hráč zahrál po úniku Tomana ve vápně rukou a sudí Novák byl nekompromisní – pokutový kop. K jeho exekuci se postavil možná překvapivě Čermák a střelou do levého horního rohu nedal brankáři hostí šanci – 2:1. Ke konci zápasu přibylo faulů a rozhodčí hru kouskoval, což domácím vyhovovalo. Když už se zdálo, že zápas skončí těsným vítězstvím domácích, vzal si poslední slovo Filip Toman, na pětníku vymotal dva hostující beky a utaženým placírem zasunul nekompromisně k tyči – 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): My jsme jako už klasicky inkasovali jako první hned ve 2. minutě zápasu. Na rozdíl od zápasu s Polnou jsme na to dokázali zareagovat a po zbytek poločasu jsme byli lepším týmem a těch golů jsme měli dát více. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a i hosté měli několik dobrých šancí ke skórování, ale při nich nás podržel Ganzík v bráně. Pro nás to byl ubojovaný zápas, který nakonec rozhodl Čermi, když úspěšně proměnil pokutový kop.

TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Z našeho pohledu by zápasu slušela remíza, nakonec se vše přiklonilo k domácím a zůstali tam všechny body. Soupeři gratulujeme a budeme se těšit na další zápas proti Hamrům.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - Š. Kreigsmann [-] , P. Čermák [-] , M. Jícha [-] , L. Vařejka [-] - O. Šabach [-] , L. Tuma [-] , P. Navrátil [-] , D. Mitev [-] , M. Kolda [-] (77. K. Kostka [-] ) - F. Toman [-] (89. R. Prchal [-] ) -

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - F. Zikmund [-] , P. Prokop [-] , J. Dvořák [-] (84. J. Karásek [-] ) , A. Novotný [-] , V. Procházka [-] , J. Novotný [-] , M. Špaček [-] (20. J. Kujal [-] ) , S. Krejčí [-] (89. O. Hlaváč [-] ) , H. Ráček [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 75. D. Mitev , 88. F. Toman - 43. M. Ochrana , 52. P. Prokop , 66. J. Novotný , 73. V. Procházka , 82. A. Novotný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - TAUSCH Jaromír, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2022 07:31
Taky domácím rozhodně rozhodčí pomáhal

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Expertní skupina hráčů Borů
Tip experta: výhra hostů

Jasná 2!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích