Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry loupily v Bedřichově


Branky


27

Havlík hattrickem vystřelil svému celku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Za sychravého podzimního počasí přivítal Bedřichov hosty z Hamrů. Hosté mohli jít hned na začátku do vedení, ale Havlík spálil velkou šanci a tak přišel trest druhé straně. V 9. minutě propadla obrana Hamrů a Šťěpánek protlačil po zpětné přihrávce míč do sítě - 1:0. Domácí drželi více míč na svých kopačkách, ale velké šance si vytvářeli hosté. Nejprve Havlík obral obránce domácích a předložil do ideální pozice Russovi, který však míč do branky nedostal, poté v dobré pozici pálil pouze do rukavic golmana Šány záložník hostí Štíbal. Až v 31. minutě po hezké individuální akci a přesné střele k tyči vyrovnal Havlík - 1:1. Těsně před poločasem mohl strhnout vedení na stranu hostí Culek, ale po jeho akci gólman domácích konečky prstů vytlačil míč na roh.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhá půle začala vyrovnaněji. Až v 57. minutě se prosadil po rohovém kopu hlavou Havlík - 1:2. Poté se domácí dostali do velkého tlaku a hosté se strachovali o výsledek. V 70. minutě mohl útočník domácích hlavou vyrovnat, ale skvělý zákrok předvedl Benc. Uklidnění pro hosty přinesla 78. minuta, když zahrával standardní situaci Štíbal, který přesně našel Lóžiho a ten uklidil nohou přesně k tyči - 1:3. Domácí vrhli všechnu sílu do útoku a to kladiváři zanedlouho potrestali. V 81. minutě Russ našel přesnou ulicí Havlíka a ten šel od půlky sám na brankáře. Kapitán hostí zachoval klid a dokonal tak hattrick - 1:4. Poté se již utkání pouze dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov B
TJ Sokol Bedřichov (web): Fotbalisté juniorky Bedřichova ani v 9. kole nejnižší krajské soutěže na body nedosáhli. S Hamry v sobotu odpoledne doma prohráli 1:4. Na jakýkoliv bodový zisk čekají Bedrníci už měsíc. Naposledy si připsali bod za remízu 2:2 s Moravskými Budějovicemi. Poslední čtyři duely ale pro rezervu vždy skončily porážkou s celkovým skóre 3:17. S deseti body je juniorka aktuálně na desátém místě. Problémy s početnou marodkou zasáhly i juniorku Bedrníků, takže například místo nemocného Tomáše Bartoně musel do branky v sobotu Petr Šána s vědomím, že se mezi tři tyče postaví i o den později za A-tým v Měříně.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili dobře, ale opět jsme nedali velkou šanci a přišel trest. Naštěstí jsme se nepoložili a vytvářeli si šance. Do půlky jsme stihli vyrovnat a v druhé přidat další branky, i když jednu chvíli nás domácí dost zatlačili. Každopádně důležité vítězství, na které musíme navázat



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov B
P. Šána [-] - D. Cabúk [-] , K. Jahoda [-] , M. Zamazal [-] , T. Grepl [-] - T. Kourek [-] (72. M. Kulhánek [-] ) , M. Neuwirth [-] , O. Lapeš [-] , P. Štěpánek [-] - M. Kolman [-] , Š. Homola [-] -

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - A. Zátopek [-] , D. Russ [-] (86. V. Kříž [-] ) , J. Štíbal [-] , R. Koutník [-] (81. P. Vašek [-] ) , D. Havlík [-] , J. Jun [-] , J. Culek [-] , P. Novotný [-] , J. Lóži [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 17. M. Zamazal - 66. D. Russ , 70. D. Havlík , 73. A. Šabart .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - KŮRKA Jaroslav, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Taktéž neznámý soupeři, ale věřím matadorům z Hamrů a Dominik Havlík vstřelí minimálně branku.

Tip: remíza

Zde je to velmi těžký. Pořád mám nějaké poutu k Hamrům ať už je to k bývalému trenérovi a nebo k pár klukům, které mám pořád rád a přeji jim, aby už se našli a začali sbírat body. Ač přeji Hamrům jednoznačně 3 body, ale vidím to zde spíše na remízu z důvodu, že Bedřichov B doma hraje silněji. Dokázali zde urvat bod s Morávkama, ač ten zápas měl být jejich - přeci vyhrávali 2:0, ale bod nejspíš brali, tak či tak.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů