Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vydřely bod


Branky


40. V. Novotný , 62. A. Chmelíček (vl.) , 72. K. Svoboda (p.) , 90. J. Horecký - 7. J. Mašek , 46. J. Bojda , 52. O. Zajíček , 80. A. Chmelíček
32

Hosté tahali za delší konec, ale nakonec mají jenom bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté začali utkání lépe a již ve třetí minutě prověřil pozornost Nováka střelou k tyči Mašek. V sedmé minutě hosté dokonce dostali míč do sítě, ale bylo to z ofsajdové pozice. Následnou rozehrávku domácích zachytil ještě na útočné polovině hostující Mašek a z 35 metrů poslal míč zpět na budějovickou branku. K překvapení všech skončila střela gólem a hosté šli do vedení - 0:1. Poté zapnuli domácí na vyšší obrátky a zatlačili počítecké před jejich branku. Chybělo však přesnější zakončení nebo trocha štěstí. Dělovka Horeckého za velkým vápnem minula branku a střela Svobody po centru Fedry pouze olízla boční síť. Největší šanci na srovnání měl po uličce Horeckého Kyzlink. Jeho kličku na poslední chvíli špičkou kopačky poslal počítecký gólman na roh. Neujala se ani další střela Horeckého z otočky. Po půlhodině hry se dostali do další šance i hosté, ale průnik Zajíčka zastavil pádem pod jeho nohy Novák. Závěr poločasu patřil opět domácím. Centrovaný míč skluzem na malém vápně trefil Veselý pouze do tyčky, po centru Svobody hlavičkoval na malém vápně Kosmák a již překonaného brankáře zastoupil na brankové čáře Chmelíček. Další centr Čecha do vápna a teč Svobody k tyči vyrazil brankář na roh. Z následného rohu přihrával Veselý na malé vápno Novotnému a ten patičkou srovnal poločasový výsledek - 1:1.

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začal další ranou pro domácí, když chybu Novotného po špatné hlavičce brankáři využil dotírající Bojda k opětnému vedení hostí - 1:2. To navýšil o chvíli později Zajíček, který si naskočil na rohový kop Maška a hlavou skóroval - 1:3. Domácím se i toto skóre podařilo srovnat. V 62. minutě kopal Svoboda rohový kop a ze závaru na přední tyčce si dali hosté Chmelíčkem vlastní branku - 2:3. Srovnání přinesla 72. minuta, když po faulu na Novotného proměnil penaltu Svoboda - 3:3. Deset minut před koncem už zase domácí prohrávali. Trestní kop z pravé strany se na malém vápně odrazil od dobíhajícího Chmelíčka do domácí sítě - 3:4. V nervózním závěru Horecký z prostoru penalty přestřelil branku. Budějovický středopolař se nakonec dočkal a v poslední minutě z trestného kopu krásnou střelou přes zeď stanovil konečný výsledek utkání - 4:4.  



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - O. Fedra [-] , L. Veselý [-] , K. Svoboda [-] , M. Premar [-] , J. Kosmák [-] (76. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-] , J. Čech [-]

SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - L. Sláma [-] , M. Landsman [-] , A. Chmelíček [-] , J. Peška [-] - O. Zajíček [-] , J. Mašek [-] , O. Toman [-] , M. Zelený [-] - M. Kotík [-] (65. D. Bednář [-] ) , J. Bojda [-] (92. L. Hocke [-] )

ŽK: 75. T. Kyzlink , 87. J. Čech - 77. A. Chmelíček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VALÍČEK Adam - KALINA Oldřich, VELC Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Domácí nenechají nic náhodě a výborně rozjetou sezónu potvrdí dalšími třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích