Stonařov vydřel bod


Branky


32

Stonařov nezlomily ani tři rychlé branky domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Počítky vstoupily do zápasu dobře, byly aktivní a měly míč na svých kopačkách. Díky své aktivitě vstřelily během 17. minut 3 branky. První branku vstřelil Ondřej Toman, který z bezprostřední blízkosti neměl problém dostat míč za hostujícího brankáře. Druhou branku vstřelil Martin Zelený a třetí přidal Jakub Žalud, který pohodlně obešel brankáře. I nadále Počítky byly lepším mužstvem a mohly přidat další branky, ale nestalo se. Do zápasu hosty vrátil domácí brankář Hořínek, který velkou chybou vybídl ke skórování Příhodu.

Hosté po přestávce srovnali

Na začátku druhého poločasu měl domácí tým 3-4 vyložené šance, ale vždy ztroskotal do hostujícím brankáři. Proto přišel pro domácí trest. Hostující Škrdla vstřelil dvě branky a opařený domácí celek se už nevzmohl na odpověď a nečekaně doma ztratil 2 body.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): První poločas byl z naší strany dobrý, vstřelili jsme 3 branky a mohli jsme přidat další. Velká škoda chyby, kterou jsme dostali hosty do zápasu. Druhý poločas nemá cenu komentovat. Neběhali jsme, hádali jsme se, dělali zbytečné chyby a opět neproměnili spoustu šancí. Gratuluji hostům k bodu.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - L. Sláma [-] , M. Landsman [-] , A. Chmelíček [-] , J. Peška [-] - V. Klíma [-] , J. Mašek [-] , O. Toman [-] (56. P. Beneš [-] ) , M. Zelený [-] (65. M. Kotík [-] ) - J. Žalud [-] , M. Kuřítko [-]

TJ Sokol Stonařov
J. Chalupa [-] - M. Turoň [-] , M. Příhoda [-] , D. Poledna [-] , P. Kozojed [-] , M. Škrdla [-] , P. Měrtl [-] (36. M. Špaček [-] ) , F. Příhoda [-] , Š. Kolár [-] (85. P. Plavec [-] ) , M. Plass [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 38. M. Příhoda , 40. M. Špaček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - UHLÍŘ Lukáš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím, že nám bude přát aspoň trochu fotbalového štěstí a urveme 3 body. Je sice hodně absencí a nebo nenastupujeme 100% zdraví do zápasu a to se na posledních výsledcích projevilo, ale věřím, že tentokrát předvedeme naší hru a udržíme 3 body, které už potřebujeme, protože kluci v týmu jsou fotbalově šikovný a máme na to, aby jsme opět naladili výherní vlnu.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích