Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka nadělovala v Křižanově


Branky


32

Domácím nevyšel úvod a po červené kartě už nebylo co řešit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): V klasickém podzimním počasí se odehrál snad nejposranější zápas v dějinách křižanovského fotbalu. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, od počátku utkání nás napadali a my jsme tvořili neuvěřitelné individuální chyby. Góly ve 3. a ve 4.minutě byli po našich nedůrazech a vypuštěném bránění. Rozhodnutí o celém zápase přišli v období od 24. - 33-minuty. Ve 24.minutě jsme kopali penaltu, kterou bohužel chytil vynikající Martin Jícha, z protiútoku jsme dostali na 3:0. Ve 30.minutě jsme rozehrávali standartku a po nepřesné nahrávce, tahal za záchranou brzdu kapitán Uhlíř a byla z toho červená. V 33.minutě jsme dostali na 4:0 a bylo ,,hotovo''. Nic na tom nezměnil ani Škorpíkův gól na 4:1. Druhý poločas zkušení hráči Luk dohráli s naprostým klidem. Nám nezbývá než hodit toto utkání za hlavu, sednout si všichni naprdel a začít zodpovědně od pýky makat!!! Fanouškům se omlouváme, že museli být svědky této nedělní hrůzy.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): My jsme do zápasu vstoupili nejlepším možným způsobem a už po 5 minutách jsme vedli o dvě branky. To nás trošku ukolébalo a hra se vyrovnala. V kritický moment zápasu nás ale podržel Jíchič, když chytil penaltu a my jsme v podstatě hned z dalších akcí přidali 3. a 4. branku. Pak už to bylo jenom o tom dohrát zápas v klidu, bez zranění a pokud možno přidat i nějaké další branky a to se nám podařilo.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (66. A. Fendrych [-] ) , L. Halámek [-] , D. Fendrych [-] , J. Milota [-] (46. L. Anděl [-] ) , P. Bajer [-] (75. A. Nedoma [-] ) , D. Bajer [-] , M. Petr [-] , L. Liška [-] (62. M. Procházka [-] ) , D. Uhlíř [-] , L. Kopáček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Jícha [-] - Š. Kreigsmann [-] , P. Čermák [-] (68. L. Funk [-] ) , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-] - L. Vařejka [-] , D. Mitev [-] , L. Tuma [-] , P. Navrátil [-] , O. Šabach [-] (77. J. Uherek [-] ) - F. Toman [-] (71. A. Kubíček [-] ) -

ŽK: 27. M. Škorpík , 53. L. Halámek - 24. M. Jícha . ČK: 30. D. Uhlíř .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - DOLEŽAL Kristián, MINYU Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Luka bude chtít pokračovat ve své gólové nadílce z posledního kola a odveze si z Křižanova 3 body.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů