1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory doma prohrály


Branky


32

Moravské Budějovice se v souboji nováčků vrátily na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V Borech přes týden hodně pršelo, a tak se utkání uskutečnilo na poněkud podmáčeném hřišti. Po celý první poločas větší šance k vidění nebyly. Hosté hrozili především střílenými centry ze standardních situací, domácím se nedařila finální přihrávka, a tak skončil první poločas 0:0. 

Hosté po přestávce rozhodli

Brzy po přestávce se hostům povedla pěkná akce, kdy se z autového vhazování na polovině hřiště dokázali prokombinovat až k zakončení Kosmáka, který poslal Budějovice do vedení - 0:1. Domácí odpověděli v 58. minutě. Zblokovaná střela skončila u nohou Ráčka, jenž pohodlně doklepnul za záda hostujícího golmana - 1:1. V 75. minutě našel Špačkův centr na zadní tyči Karáska, jehož hlavička skončila těsně nad bránou. A jak už to chodí - nedáš, dostaneš. O dvě minuty později se totiž do šance dostal opět Kosmák, jehož křižná střela překonala Pokorného - 1:2. O chvíli později mohli hosté definitivně rozhodnout, tentokrát však jejich šanci domácí brankář zlikvidoval. Ze závěrečného tlaku už Bory nic nevytěžily, utkání skončilo 1:2. Moravské Budějovice se tak ujaly po sedmi kolech prvního místa v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Šlo o vyrovnaný zápas. Ve fotbale vyhraje tým, který vstřelí víc branek, což byly M. Budějovice, soupeři gratulujeme. K lepšímu výsledku nám chyběl důraz v šestnáctkách.

SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): Vrátili jsme se k tomu co nás zdobilo na začátku sezony. Poctivost, obětavost a taktická vyspělost. Zápas tentokrát moc šancí nenabídl, ale to nám hrálo před početnou diváckou kulisou do karet. Hodně nám pomohl Mirek Novák, který co na něj prošlo, tak jednoduše chytil. Opomenout nemůžu Pepy Kosmáka, který se trefil snad po roce. Věřím, že ho to trošku nastartuje a fotbal mu začne zase více chutnat. V zápase jsme nebyli lepším celkem, ale byli jsme efektivnější a máme moc důležité tři body.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] , V. Procházka [-] , J. Novotný [-] , M. Špaček [-] , T. Požár [-] , P. Prokop [-] , S. Krejčí [-] (80. J. Starý [-] ) , H. Ráček [-] , F. Zikmund [-] (65. J. Karásek [-] ) , A. Novotný [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - O. Fedra [-] (75. M. Premar [-] ) , P. Stark [-] (66. M. Premar [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] (80. R. Šplíchal [-] ) , J. Kosmák [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-] , J. Čech [-]

ŽK: 88. J. Starý .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MASOPUST Václav - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde zkusím výhru domácích Borů. Doma jsou silní a věřím, že tam bude opět poměrně dosti fanoušků, jak proti nám a ty je budou hnát za 3 body.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích