Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry nestačily na Radešínku


33

Po vyrovnaném prvním poločase hosté rozjeli ofenzivní koncert a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté na začátku utkání podnikli dva nadějné útoky z levé strany, ale ani jeden nevyřešili dobře. V 16. minutě vyrazil Sklenář bombu Pavla Novotného z úhlu. Následně hosté podnikli rychlý brejk, který po Požárově přihrávce zužitkoval v branku Pulkrábek – 0:1. Poté zkoušel štěstí z vápna Havlík a jeho přízemní střelu vyrazil Sklenář na rohový kop. Ten si našel Havlík a hlavou srovnal – 1:1. Ve 26. minutě obešel několik domácích hráčů Požár, ale jeho zakončení skončilo v rukách domácího gólmana. Na druhé straně spadla Havlíkova střela z dálky na břevno.

 

Hosté po přestávce rozhodli

Hosté od začátku druhé půle udávali tempo hry a v 59. minutě vyslal Požár za obranu Lhotáka a ten se nemýlil – 1:2. Hned na to šel Lhoták znovu sám na Ptáčka, ale domácí brankář jej vychytal. V 64. minutě pálil z dálky Dvořák těsně vedle brány. V 74. minutě napálil Lhoták skákavý míč a ten po teči skončil v šibenici – 1:3. V 81. minutě byl faulován na hranic vápna Požár, míč si postavil Pulkrábek a střelou po zemi propálil Ptáčka – 1:4. V samotném závěru dokonal Pulkrábek hattrick, když nedal ránou z velkého vápna brankáři domácích šanci.

 



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): V prvním poločase jsme se přizpůsobili hře domácích a nebylo se moc na co dívat. Po přestávce jsme hráli trpělivě, dali jsme míč na zem, a to přineslo ovoce. Domácí po hodině hry odpadli fyzicky a zápas jsme v poklidu dovedli ke třem bodům.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - J. Štíbal [-] , D. Havlík [-] , J. Gančev [-] (71. K. Suský [-] ) , J. Jun [-] , D. Russ [-] , J. Culek [-] (66. A. Zátopek [-] ) , L. Střecha [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , P. Novotný [-] (46. J. Marek [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] (54. J. Máček [-] ) , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (82. P. Staněk [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] (82. T. Rous [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (75. M. Horych [-] )

ŽK: 37. D. Havlík , 68. J. Marek - 5. D. Požár , 74. L. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ZACHARA Jiří, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza