Přibyslavice sestřelily Počítky


Branky


34

Hosté nezvládli ani druhý venkovníd zápas a vezou šest branek z Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už jen bez 3 hráčů základní sestavy předvedli domácí 100 divákům vynikající výkon a pěknou nedělní podívanou. Od počátku hráli proti vysokým obráncům soupeře jen po zemi s celou řadou krátkých narážeček a snažili se proniknout do vápna a brankově zakončit. Hosté se snažili hrát podobnou hru, ale nakonec  vyrukovali s  dlouhými centry za domácí obranu, kdy hledali své rychlé útočníky, ovšem domácí  byli po celé utkání jasně lepší. Až do 35. minuty byl bezbrankový stav, přičemž domácí z tlaku nastřelili jenom tyč a hosté ve svém prvním úniku břevno. Ve zmíněné 35. minutě se snažil dostat k vysokému míči domácí Uher, načež ho 2 hostující obránci i s brankářem sestřelili k zemi a nařízenou penaltu Skrobikowski proměnil - 1:0. Aby toho nebylo málo, tak o 4 minuty později po krátkých narážečkách se krásně uvolnil na levé straně výborně hrající domácí Bukáček a podélným centrem našel úplně volného Drapáka, který poslal domácí do dvoubrankového poločasového vedení - 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran hosté maličko otevřeli svoji obranu a domácí, kteří se drželi stejné taktiky hry po zemi začali obranu hostů postupně rozebírat, což se projevilo i na skóre.  Nejdříve obešel Kopeček ve vápně ztuhlou hostující obranu a hezkou střelou ze 49. minuty skóre zvýšil - 3:0. O deset minut později Bukáček v podstatě rozhodl o vítězi utkání - 4:0. Do konce ještě v 71. minutě Uher za přispění teče hostujícího obránce dal pátou branku - 5:0. Celkové skóre uzavřel v 75. minutě Havlena, který postupoval sám na brankáře a sólo chladnokrevně proměnil - 6:0. Vítězství domácích je plně zasloužené.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Dneska jsme podali výborný výkon a hosty jsme v podstatě k ničemu nepustili. Navic jsme dokázali udržet po dlouhé době i čisté konto a navrch jsme přidali 6 branek, takže dnes spokojenost po všech stranách.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Dnešní zápas se mi hodnotí velice špatně. Domácí tým byl od první minuty lepším mužstvem. Měli jsme obrovský problém s rozebráním domácích hráčů. I přes nějaké absence hráčů jsme měli podat lepší výkon. Do příštího domácího zápasu musíme změnit hodně věcí.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - L. Drapák [-] (76. S. Roubec [-] ) , J. Kolman [-] (54. O. Havlena [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Matějek [-] , M. Kopeček [-] , J. Uher [-] , J. Hricák [-] , D. Nejedlý [-] , P. Čermák [-] , J. Skrobikowski [-]

SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - L. Sláma [-] , O. Toman [-] , M. Landsman [-] - V. Klíma [-] (46. T. Janů [-] ) , J. Mašek [-] , O. Zajíček [-] , M. Zelený [-] , M. Kotík [-] - R. Halámka [-] (67. D. Bednář [-] ) , M. Kuřítko [-]

ŽK: 65. M. Landsman , 84. L. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - SVOBODA Vladimír, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů