Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná loupila v Moravských Budějovicích


Branky


34

Na Třebíčsku se zrodilo překvapení kola, které má na svědomí rezerva Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání zkrápěl hustý déšť, který po čtvrthodině vystřídalo sluníčko. To už ale domácí vedli. V desáté minutě vybojoval na pravé straně  vápna míč Svoboda a jeho zpětnou přihrávku na střed hřiště poslal Kyzlink z 25 metrů pod víko hostujícího Mezery - 1:0. Útočnou snahu hostů podporovali hlavně posily z polenského „áčka“ Tomáš Čaloud a František Sobotka. Dorážku prvně jmenovaného z hranice malého vápna, po průniku Drápely, vykopl reflexivně na roh Novák. Poradil si i s další tutovkou T. Čalouda o pár minut později. Ve 22. minutě rozehrál další útok domácí na středu hřiště Kyzlink. Jeho přihrávku poslal Pařízek uličkou do běhu Svobodovi, který sám na brankáře nezaváhal - 2:0. Hosté stačili do poločasu ještě snížit, když po rohovém kopu se dostal míč za velké vápno k Sobotkovi a ten dělovkou mířil přesně pod břevno - 2:1. Polenští měli i další šance v závěru poločasu hlavně při trestných kopech Sobotky. Z prvního jen těsně minul břevno domácí branky a po druhém hlavičkoval volný Joukl nad.

 

 

Hosté po přestávce otočili

Hosté z Polně byli po celé utkání aktivnější a více na míči. Stejně tak zahájili i druhý poločas. Další tutovku T. Čalouda ještě stačil vykopnou z prázdné branky Čech. Hostující útočník se dočkal po hodině hry, kdy během dvou minut dvěma brankami otočil skóre utkání - 2:3. Domácí mohli po chvíli srovnat, ale dělovku Svobody po průniku Kyzlinka bravurně vyrazil Mezera a střelu Kyzlinka z malého vápna zblokovala hostující obrana na roh. T. Čaloud mohl zkompletovat i hattrick, ale jeho průnik domácí obranou skončil střelou do tyče a jeho následná dorážka mířila nad břevno. Domácí měli nejblíže ke srovnání v předposlední minutě, ale střela Kyzlinka z trestného kopu pouze orazítkovala břevno. Všechny body si tak odvezli hosté.

 



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - P. Stark [-] (71. O. Fedra [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , J. Kosmák [-] (80. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , M. Premar [-] , P. Benda [-] (71. V. Novotný [-] ) , J. Čech [-] , J. Kodajek [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - M. Čumpl [-] (62. J. Bohdálek [-] ) , T. Diviš [-] , Z. Smutný [-] (25. L. Čaloud [-] ) , J. Staněk [-] , J. Joukl [-] , F. Sobotka [-] , M. Drápela [-] , M. Havlíček [-] , T. Čaloud [-] (81. M. Suchý [-] ) , M. Šorf [-]

ŽK: 90. J. Horecký , 91. M. Pařízek - 91. F. Sobotka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYŠKA Roman - BENEŠ Jiří, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích