Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přejel Bedřichov


Branky


33

Domácí nechali zapomenout na prohru z minulého kola a jasně přehráli Bedřichov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

 

Domácí vstoupili do utkání snově a již ve 2. minutě vybojoval míč Pažourek, míč si převzal Trnka P. a utekl obráncům po pravé straně a poslal míč před bránu Pažourkovi a ten poslal míč podél brankáře do sítě - 1:0. Někteří později příchozí diváci tak první branku neviděli. Domácí rychlá branka „uspala“ a iniciativu převzali hosté. Zvláště domácí obranu zaměstnával rychlonohý Hruška, ale svými přihrávkami nenacházel spoluhráče. V 10. minutě domácí obrana podcenila Lengala a ten šel sám na brankáře Rouska, jeho šanci Rousek výtečně zlikvidoval a vyrazil míč na rohový kop, míč z rohového kopu propadl ke vzdálenější tyči na Hrušku a ten střílel mimo bránu. V 38. minutě de hosté dočkali, hosté zahráli centr za obranu, tam si naběhl Kolman a šel sám na brankáře Rouska a tentokrát nedal Rouskovi šanci zabránit gólu - 1:1. S domácími mohlo být ještě hůř, ve 42. minutě další chybička domácí obrany a sám před Rouskem se zjevil Lengal, ale i tentokrát si domácí brankář Rousek s jeho střelou poradil a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Domácí po přestávce rozhodli

 

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Trnka Lukáš změny, jednak do útoku poslal „brankáře“ Doležala a dále do útoku poslal Pažourka a domácí hráli na tři útočníky (Pažourek, Havlín a Doležal). Tato změna přinesla oživení do domácích řad a vypadalo to, že ve druhé půli byl na hřišti jen domácí tým. Přicházely šance, v 50. minutě dostal přihrávku na levé straně Havlín, zatáhl míč a centroval před bránu, kam si zaběhl Malec, jeho střela však trefila pouze obránce hostů. V 52. minutě obráncům hostů utekl Pažourek po levé straně a poslal střílený centr před bránu, na míč před prázdnou bránou nedosáhl Doležal. V 55. minutě si to mezi beky hostů dal Malec a vystřelil, trefil opět jen obránce, míč se odrazil k Havlínovi a ten mířil mezi tyče, ale hostující brankář Bartoň míč vyrazil. V 58. minutě opět centroval Pažourek a našel Havlína, ten si míč posunul a vystřelil, brankář hostů vyrazil na roh. V 60. minutě to byl zase Pažourek, který z levé strany centroval před bránu a Doležal hlavou poslal míč nad břevno. V 61. minutě se domácí konečně dočkali, Smieško vhodil aut na Pažourka a ten ihned poslal centr před bránu, kde byl Malec a ten hlavou poklidil míč do sítě - 2:1. V 64. minutě se osmělili i hosté, téměř ztracený míč vybojoval Došek u brankové čáry a poslal centr před bránu, kde hlavičkoval Hruška nad bránu. V 66. minutě si vybral slabší chvilku hostující brankář Bartoň, Trnka P. nakopl míč do vápna, brankáři míč vypadl a Doležal měl před sebou prázdnou bránu a míč poslal do sítě, brankář „potrestal“ chybu brankáře - 3:1. V 69. minutě vymyslel Pažourek geniální pas na Doležala a ten šel sám na brankáře hostů, sólo zakončil střelou, ale Bartoň dokázal míč vyrazit na roh. V 72. minutě vybojoval míč Doležal a oplatil Pažourkovi jeho krásnou přihrávku, Pažourek šel sám na brankáře a opět s přehledem poslal míč podél brankáře do sítě - 4:1. V 74. minutě se osmělili hosté a Rousek musel dvakrát po střelách hostů předvést své umění. V 80. minutě zahrávali hosté trestný kop do vápna, následovala hlavička jednoho z hostů a míč mířící k tyči Rousek bravurním skokem poslal na roh. V 84. minutě poslal domácí Trnka P. míč „českou uličkou“ na Doležala a ten běžel opět sám na brankáře hostů, místo kličky na vyběhnutého brankáře zvolil střelu a trefil nohy Bartoně. V 86. minutě poslal dlouhý nákop na polovinu hostů Pažourek, brankář hostů vyběhl před vápno, míč měl domácí Havlín a rutinérsky jej poslal do prázdné brány - 5:1. Hned minutu na to přišel centr domácích za obranu hostů, tam si zaběhl Doležal a dal přihrávku „pod sebe“ Malcovi a ten míč uklidil k tyči do sítě a stanovil tak konečný stav utkání - 6:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře, podařilo se nám prakticky z první akce hned skórovat. Bohužel v dalším průběhu první půle jsme přenechali iniciativu hostům, kteří měli optickou převahu, vytvořili si i nějaké příležitosti, ale naštěstí proměnili pouze jednu. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil, opět jsme šli do vedení a postupně se nám podařilo skóre navýšit na konečných 6:1.

TJ Sokol Bedřichov B
Tj Sokol Bedřichov (web): I když nic nenasvědčovalo tomu, že by svěřenci hrajícího trenéra Ondřeje Lapeše, měli domů odjet s vysokou porážkou, přišla závěrečná půlhodina, během které skončilo za zády gólmana Bartoně hned pět balonů. K zápasu se ohlasy aktérů utkání vrátíme tradičně v průběhu nadcházejícího pracovního týdne.



Sestavy


FK Rudíkov
D. Rousek [-] - M. Slaný [-] , J. Dobrovolný [-] , O. Štolpa [-] - P. Malec [-] , P. Smieško [-] (86. [-] ) , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - M. Havlín [-] , J. Chyba [-] (46. L. Doležal [-] ) -

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - D. Bulbakh [-] , T. Pokorný [-] , K. Jahoda [-] - M. Albrecht [-] , O. Lapeš [-] , J. Hruška [-] , M. Neuwirth [-] , V. Došek [-] - M. Kolman [-] , D. Lengal [-]

ŽK: 79. L. Doležal - 73. D. Lengal .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, CYMOREK Matyaš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza