Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vydřely bod


Branky


7. L. Krčál , 21. D. Toman (p.) , 55. F. Boháček , 70. L. Krčál - 6. D. Požár , 26. P. Lhoták , 28. P. Lhoták , 57. M. Šacl
32

Domuácí hráli více než poločas v deseti, ale nakonec dokráčeli k cennému bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na těžkém terénu se hrálo bojovné utkání plné ostrých soubojů. V 6. minutě dostal prostor Janů a pěkným centrem našel hlavu Požára, který se nemýlil – 0:1. Chvíli na to domácí srovnali, když se na penaltě dostal k míči Krčál a nedal Veselému šanci – 1:1. Hostům mohl vrátit vedení Blaha, ale po rohu hlavičkoval těsně nad bránu. Ve 21. minutě utekl hostům domácí hráč, který byl ve vápně faulován brankářem Veselým. Penaltu proměnil Toman – 2:1. Hosté skóre rychle otočili. Nejprve Lhoták využil hrubku domácího brankáře Pokorného – 2:2. Hned na to ten samý hráč po pěkné individuální akci mířil přesně k zadní tyči – 2:3. Ve 38. minutě viděl Aleš Neuman druhou žlutou kartu a musel do sprch. Poté střílel Pulkrábek, ale Pokorný jeho střelu vytěsnil nad bránu.

Domácí po přestávce srovnali

V 52. minutě mířil Lhoták po Novotného centru z voleje mimo. V 55. minutě domácí prošlo hostující obranou a z brejku dostal míč do sítě Boháček – 3:3. Hosté za dvě minuty už zase vedli. Šacl si našel Starého přímý volný kop a ramenem doklepl míč za domácího brankáře – 3:4. Srovnat mohl domácí Novotný, ale jeho hlavička šla vedle. Na druhé straně mohli hosty uklidnit Požár se Lhotákem, ale vůbec netrefili bránu. A tak v 70. minutě potrestal další nedůslednost hostující defenzivy Krčál – 4:4. Domácí s vypětím všech sil zblokovali několik střel a nakonec si došli pro cenný bod.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Další prodrbaný zápas. Když dáme venku čtyři góly, tak musíme proti oslabenému soupeři vyhrát. V závěru jsme byli zbytečně zbrklí, nezachovali jsme klidnou hlavu a místo trpělivé hry jsme se zbytečně cpali ucpaným středem hřiště.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Neuman [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , D. Toman [-] , A. Neuman [-] - V. Pokorný [-] (60. J. Wasserbauer [-] ) , J. Švoma [-] (88. M. Švoma [-] ) -

FK TJ Radešínská Svratka
P. Veselý [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , R. Smejkal [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (81. P. Staněk [-] ) , D. Požár [-] , M. Blaha [-] (81. J. Máček [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (60. M. Kříž [-] )

ŽK: 23. A. Neuman , 36. Z. Novotný , 72. L. Krčál - 21. P. Veselý , 25. P. Lhoták , 31. J. Janů , 41. L. Dvořák , 74. M. Pulkrábek . ČK: 38. A. Neuman .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - PORUPKA František, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase nepadne moc branek, očekávám těsnou výhru Bohdalova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích