A. Novotný 41. (vl.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory v závěru srovnaly


Branky


41. A. Novotný (vl.) - 82. V. Chalupa
32

Domácí vedli, ale brzy po přestávce šli do deseti. Hosté nakonec dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Prvních dvacet minut předváděli domácí výbornou kopanou, hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, v podstatě se nedostali za polovinu hřiště, ale výsledkem domácího drtivého tlaku byla jen tyčka a dobře rozchytaný brankář Pokorný, který hostující tým po celé utkání držel nad vodou. Domácí se snažili, ovšem nedokázali překonat obranný val hostů. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu dostal se do vápna domácí Čermák, kterého křižovali dva hostující obránci a jejich obranný zákrok znamenal ve 41. minutě vlastní branku z kopačky A. Novotného - 1:0.

Hosté v závěru srovnali

O osudu utkání se nakonec rozhodlo hned po přestávce ve 48. minutě, kdy domácí obránce otálel s přihrávkou, hostující hráč mu míč vypíchl, a tak těsně před vápnem zatáhl za ruční brzdu domácí Šárka a byla z toho červená karta a po následném trestném kopu břevno domácí branky.  Paradoxem bylo, že i po vyloučení měli domácí v deseti hráčích více ze hry, ale byli to i hosté, kteří sem tam podnikli rychlé protiútoky a dokázali nastřelil další břevno. Asi deset minut před koncem mohl rozhodnout domácí Čermák, ale po centru ze strany nedokázal dopravit z pěti metrů míč do prázdné branky, a tak přišel zákonitě trest na druhé straně. Po ztrátě míče na polovině hřiště se hosté v přečíslení dostali do vápna a nepokrytý Chalupa v 82. minutě vyrovnal - 1:1. Domácí se snažili ještě s utkáním něco udělal, kopali několik rohů, ale bez úspěchu. Fotbal opravdu nemá logiku, a tak přibyslavičtí 3 body ztratili a hosté získali bod v podstatě z ničeho.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): V první půli jsme byli lepším mužstvem a drželi soupeře na jejich polovině, nicméně jsme se nedokázali dostat do vyložených příležitostí. Druhou půli ovlivnilo brzké vyloučení našeho hráče a hosté si vypracovali nebezpečné šance, ale i my jsme v deseti měli možnosti utkání několikrát rozhodnout. Bohužel se tak nestalo a soupeř vyrovnal na konečných 1:1.

TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Od začátku utkání se hrálo na naší půlce, domácí vstoupili do zápasu ve vysokém tempu, vytvářeli si pološance a zachytávali všechny naše útočné pokusy. Do vedení se Přibyslavice paradoxně dostaly až díky vlastnímu gólu, na který jsme mohli rychle zareagovat, ale první naše povedená akce skončila na břevně. Těsně po poločase obral Vávra o míč chybujícího stopera, ten následně fauloval a oslabil domácí. Hra se díky tomu vyrovnala. Požár trefil 2x břevno z přímáku a cinklo to i na druhé straně. Kolem 75. minuty měl rozhodnutí na noze domácí útočník, naštěstí pro nás se sám před brankářem netrefil. O chvíli později Vávra ze strany našel Chalupu a ten překonal domácího brankáře, jenž měl zakrytý výhled. Pozitivní je, že díky naší bojovnosti se soupeři nadřou na góly. Negativní je, že se rozrostla marodka. Za týden se v pouťovém zápase pokusíme se překvapit zatím stoprocentní Počítky.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - M. Matějek [-] , L. Drapák [-] , J. Hricák [-] (62. M. Vídenský [-] ) , P. Čermák [-] , F. Dvořák [-] (75. V. Škorpík [-] ) , J. Uher [-] (85. O. Havlena [-] ) , M. Kopeček [-] , M. Kopeček [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (46. M. Vávra [-] ) , J. Dvořák [-] (67. I. Nováček [-] ) , J. Novotný [-] , M. Špaček [-] , P. Prokop [-] , S. Krejčí [-] , T. Požár [-] , F. Zikmund [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-]

ŽK: 62. J. Hricák - 50. S. Krejčí . ČK: 48. P. Šárka .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SVOBODA Vladimír, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, které skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza