6:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Moravské Budějovice


Branky


15. J. Horecký , 19. K. Svoboda , 50. K. Svoboda (p.) , 62. K. Svoboda , 72. O. Fedra , 77. P. Stark - 27. L. Liška (p.) , 29. L. Liška , 59. D. Fendrych , 86. D. Bajer
33

Kanonáda mezi nováčky soutěže vyzněla pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od začátku se hrál útočný fotbal a jak ukázal další průběh utkání, dominovaly útoky nad obranou. Lépe začali domácí, ale jejich šance k brance nevedly. Dočkali se až v 15. minutě, kdy dlouhý centr Kyzlinka zpracoval ve vápně Horecký a po dvou kličkách trefil přesně k tyči - 1:0. O minutu později stejný hráč sám před brankářem hostí při obstřelu trefil pouze tyčku. Za další tří minuty už to bylo 2:0, když Kyzlink zatáhl míč po pravé straně a předložil ho Svobodovi před prázdnou branku hostí - 2:0. Poté se dostali do šancí i hosté, Novák včasným vyběhnutím první šanci Bajera zlikvidoval. Hosté skórovali až z pokutového kopu po faulu Horeckého na Uhlíře. Penaltu proměnil Liška - 2:1. Tentýž hráč o dvě minuty později napřáhl za velkým vápnem a srovnal střelou pod břevno - 2:2. Poté ještě Kyzlink nastřelil břevno, Svobodovu kličku vystihl hostující brankář a domácí gólman nadvakrát zabránil skórování hostů.

Domácí po přestávce rozhodli

V 50. minutě kopali penaltu i domácí po faulu Halámka na Kyzlinka. Proměnil ji s přehledem Svoboda - 3:2. Další rychlý útok domácích zakončoval střelou Neubauer, brankář jeho střelu vyrazil pouze před Svobodu, jeho branková dorážka byla z ofsajdové pozice. Svoboda zahodil i další tutovku, když v jasné šanci nastřelil pouze brankáře. Nedáš, dostaneš, platilo i v tomto zápase. Z protiútoku se obranou domácích protáhl Fendrych a srovnal účet utkání - 3:3. V 62. minutě se konečně Svoboda opět trefil, když se vyhnul ofsajdové pasti a po kličce brankáři z úhlu zkompletoval hattrick - 4:3. V 65. minutě přišli hosté o Fendrycha, který během tří minut obdržel dvě žluté karty a musel předčasně do sprch. Přesilovku zahájil zahozenou tutovkou opět Svoboda a tečovaná dělovka Pařízka skončila na břevně. V 72. minutě, dvorní nahrávač dnešního zápasu, Kyzlink opět zatáhl míč po lajně a svým centrem našel před prázdnou brankou střídajícího Fedru - 5:3. Za pět minut utekl hostující obraně další střídající hráč Stark a z ostrého úhlu po kličce brankáři poslal míč k bližší tyči - 6:3. Účet utkání uzavřel  v 86. minutě hostující Bajer, který prokličkoval domácí obranou a podél brankáře stanovil konečný výsledek - 6:4.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hrající trenér): Bláznivý zápas, kdy nám toho moc nefungovalo. Vůbec jsme nehráli to co jsme hrát měli a chtěli, přesto se nám nakonec podařilo zvítězit. Šancí jsme měli zase na tři zápasy, ale co my nedáme to je k nevíře. Křižanov hrál velmi dobře a hodně nás kousal. Byl celý zápas lepší v pohybu i na balonu. Výsledek je pro něj tentokrát krutý. My jsme rádi za tři body a taky za to, že fotbal nenudil a začínají se nám po letech aspoň částečně plnit tribuny.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Od první minuty vyrovnaný zápas. My byli trošku lepší v kombinační hře a domácí výborně zahrávali přechod do útoku pomocí nákopů a fotbalovosti domácího Kyzlinka. Krása utkání vyprchala v 62.minutě, kdy do utkání vstoupilo velice slabé trio rozhodčích. Náš mladík Martin Procházka dostal v souboji nezaviněně loktem a měl vyražený dech, sudí Sýkora místo přerušení a zkontrolování hráče ležícího na zemi a lapajícího po dechu, nechal pokračovat a domácí dali na 4:3. Poté jsme se těžko vyrovnávali s křivdou, což pramenilo ve vyloučení Fendrycha. Poté ještě došlo na situaci, kdy trenér Burian nezvládl emoce a začali na sebe pokřikovat s domácím kapitánem Pařízkem, dost sprostě, ale výsledkem byla nepochopitelně karta jen pro našeho lodivoda. Herně na to nejsme špatně, ale sráží nás individuální chyby a neproměňování šancí.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - K. Svoboda [-] (70. P. Stark [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Kosmák [-] (77. J. Kodajek [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , M. Neubauer [-] (57. O. Fedra [-] ) , M. Premar [-] (77. M. Premar [-] ) , P. Benda [-] , J. Čech [-] , V. Novotný [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Halámek [-] (77. D. Plocek [-] ) , M. Petr [-] (77. A. Nedoma [-] ) , R. Navrátil [-] (77. M. Procházka [-] ) , M. Procházka [-] , D. Bajer [-] , L. Anděl [-] , L. Liška [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 62. D. Fendrych . ČK: 65. D. Fendrych .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - SVOBODA Ondřej, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím jasně Budějovicím, doma vysoko zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích