3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov bere tři body


Branky


13. D. Bajer , 48. L. Liška (p.) , 57. M. Škorpík - 86. P. Kozojed
28

Domácí slaví první tři body v soutěži. Stonařov zůstává na nule..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od počátečních minut bylo vidět, že domácí chtějí odčinit dvě úvodní prohry a do soupeře se zakousli, ale došlo na jejich problém a to je proměňování šancí. Už v 6. minutě to mohlo být 2:0 pro domácí, ale David Fendrych nezvládl dvě akce z pravé strany a hostující golman Měrtl se zaskvěl dobrými zákroky. Ve 7. minutě přišlo pro domácí varování, kdy hostující kapitán Kozojed zpracoval dlouhý balón od půlky a zakončoval levou nohou kousek vedle tyče Stupkovi svatyně. Ve 13.minutě už udeřilo, Dominik Bajer vystihl malou domů a zkušeně obstřelil gólmana Měrtla - 1:0. Od této chvíle to byl festival zahozených 100% šancí. Do konce poločasu měli domácí šest tutovek, ale nic.

 

Domácí si vedení pohlídali

Nástup do druhé půle Křižanovu náramně vyšel, hned ve 48. minutě byl sražen ve vápně Škorpík a písklala se penalta, kterou s přehledem proměnil Lukáš Liška - 2:0. V 55. minutě se kopala druhá penalta po faulu na Dana Uhlíře. Stejný exekutor, ale bohužel neproměnil. Hned poté hosté faulovali za 28 metrech a k přímému kopu se postavil Michal Škorpík a natáhl ke krásné ráně, která ovšem skončila na spojnici tyčky a břevna. Ale hned z další akce si spravil chuť, David Fendrych mu předložil míč (trochu delší, ale skvěle si poradil) a domácí kanonýr zakončoval do prázdné - 3:1. Do konce utkání už se nic moc nestalo, domácí zahodili opět pár příležitostí a hostům se povedlo vsítit čestný úspěch v 86.minutě kapitánem Kozojedem.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Hosty jsme jednoznačně přejeli, ale náš problém je neproměňování šancí. Poločas měl být tak 7:0, místo toho je to 1:0 a my se pak bojíme jestli se náhodou soupeř neutrhne a z nějaké standartky nevyrovná. Kluci to odbojovali a odjezdili po zadku. Příští dva zápasy nám nastaví zrcadlo jak na tom skutečně jsme. zajíždíme do Moravských Budějovic a doma přivítáme Rudíkov.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Procházka [-] , J. Milota [-] (60. M. Petr [-] ) , M. Škorpík [-] (69. I. Klimeš [-] ) , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] (69. M. Procházka [-] ) , L. Anděl [-] , L. Liška [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] (60. R. Navrátil [-] ) , L. Kopáček [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , M. Čurda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , Š. Kolár [-] (46. P. Stoklásek [-] ) , F. Příhoda [-] , J. Toth [-] , P. Rychlík [-] , D. Urbánek [-] (46. Z. Necid [-] ) , J. Urbánek [-]

ŽK: 67. M. Škorpík , 81. M. Procházka - 48. Z. Necid .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MYŠKA Roman - TEPLÝ Radek, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Vařejka
Tip experta: remíza

Opět domácí tým je pro mne neznámý, Stonařovu se zatím moc nedaří, tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích