2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov otočil zápas v Radešínce


Branky


27

Domácí vedli, ale po poločase přišla červená karta a otočka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí na svého soupeře vlétli a tvořili si šanci za šancí. V 6. minutě padnul Požárův centr na břevno. Chvíli na to se velkém vápně uvolnil Pulkrábek, ale jeho střela pravou nohou byla slabá. V 17. minutě Pulkrábkův roh dotlačil do sítě Novotný a domácí vedli – 1:0. Chvíli na to po dalším rohovém kopu hlavičkoval V. Skryja, ale hosté nakonec odklidili míč do bezpečí. Ve 23. minutě hledal Lhoták Dvořáka, ale ten skákavý míč do brány nedostal. Ve 32. minutě se znovu prosadil po Starého rohovém kopu Novotný – 2:0. Hosté podnikali ojedinělé brejky, ale do zakončení se vůbec nedostali.

 

Hosté v závěru rozhodli

Po přestávce zkoušel po Skryjově pasu štěstí Lhoták, ale Doležal si střelu na zadní tyč pohlídal. Poté se hosté dostali k rohovému kopu, který propadl až na zadní tyč, kde jej do sítě doklepl Mikyska – 2:1. Domácí mohl uklidnit Šacl, ale Dvořákovu parádní přihrávku do prádné brány nedopravil. A tak v 72. minutě hostující M. Skryja unikal domácí obrany, za záchrannou brzdu zatáhl V.Skryja a domácí šli do desíti. I tak mohli domácí zvýšit skóre, když Požár přiklepl míč Máčkovi, ale toho v tutové šanci vychytal Doležal. V 83. minutě domácí trestuhodně propadli a brejk zakončil Trnka přesnou střelou – 2:2. Za další dvě minuty se hosté jako přes kopírák znovu dostali do brejku a M.Skryja zajistil svému týmu cenné tři body – 2:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Soupeře jsme první poločas jasně přehráli a do kabin jsme měli jít s vyšší vedením. Po pauze jsme začali hrát laxně a byli jsme po rohu potrestáni. Soupeře jsme pustili do třech brejků – jeden skončil vyloučením a další dva brankou. Znovu jsme doplatili na nemohoucnost v zakončení. Takové zápasy musíme zvládat.

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Utkání jsme začali celkem slušně, ale bohužel velice brzy jsme přenechali iniciativu domácím. Dostali jsme se pod tlak, ze kterého vyplynuly standardní situace a z těch jsme po hrubých chybách dvakrát inkasovali. Ve druhé půli se náš výkon maličko zlepšil a podařilo se nám snížit. Naštěstí pro nás, za stavu 2:1, nedokázali domácí proměnit svoje příležitosti. My jsme dvě šance proměnili a tak bereme cenné tři body.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Veselý [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (67. P. Staněk [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (67. J. Máček [-] ) , L. Dvořák [-] (67. M. Blaha [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , M. Slaný [-] (63. L. Jura [-] ) , J. Dobrovolný [-] - P. Malec [-] , J. Trnka [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - J. Pažourek [-] (88. J. Chyba [-] ) , M. Skryja [-]

ŽK: 88. M. Pulkrábek , 88. D. Požár - 43. J. Pažourek . ČK: 72. V. Skryja .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BULÍN Filip - ŠABACKÁ Lucie, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Vařejka
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým neznám, ovšem do posledního kola se rvali o záchranu v 1.A třídě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích