Počítky porazily Křižanov


Branky


33

Okresní derby vyznělo lépe pro domácí Počítky. Ty mají plný počet bodů, Křižanov je na nule.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Počítky měly dobrý vstup do utkání, byly aktivní a po zásluze šly do vedení. V 9. minutě po pěkně individuální akci vstřelil první branku v utkání Jakub Žalud - 1:0. Hosty obdržená branka nepoložila a byli od tohoto momentu lepším mužstvem. Výsledkem bylo vyrovnání na 1:1, kdy Michal Škorpík byl důrazný a dotlačil míč za brankovou čáru. I nadále měli hosté více ze hry, ale byly to Počítky, které poslal do vedení znovu Jakub Žalud, kdy mu míč perfektně připravil Roman Halamka - 2:1. Křižanov měl ještě jednu velkou šanci, ale tu zlikvidoval výborný Jakub Hořínek.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté vstoupili lépe do druhého poločasu, ale bez gólového efektu. V 53. minutě Ondřej Zajíček perfektní přihrávkou vyslal Martina Zeleného do samostatného úniku a ten parádním lobem poslal Počítky do vedení o dvě branky - 3:1. Křižanov se snažil o kontaktní branku, ale všechny jeho šance zlikvidoval skvělí Hořínek. Počítky vyhrály 3:1.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Chtěli jsme odčinit zaváhání ze zápasu s Borama, ale vstup do začátku utkání byl velice vlažný. Nedostatečné nasazení a skoro až bohorovnost v některých situacích byla zarážející. První kiks přišel hned v 9.minutě, kdy se nedohodl Anděl s Milotou ve vzdušném souboji a balón spadl k nohám Žaluda, který stál sám před Homolou a neměl problém zakončit. poté přišlo naše zlepšení a v 17.minutě srovnání na 1:1, kdy Škorpík trochu štastně překonal Hořínka 1:1. Poté byla hluchá pasáž, kdy jsme se přizpůsobili nakopávání domácích. Ve 26.minutě jsme zahrávali aut, a z brejku po přihrávce Halamky opět Žalud 2:1. Do poločasu jsme se zvedli a snažili se vyrovnat. Ale bohužel nedůraz v koncovce nás připravil o možnost vyrovnání a velice dobré tři šance jsme zahodili. Vstup do půle druhé byl z naší strany výborný, ale bohužel chybělo gólové vyjádření. Od 46. do 52.minuty jsme si vypracovali 3 tutové šance. Uhlíř přestřelil, Liška netrefil a Škorpík tyčka. A tak přišel trest v 53.minutě, Zajíček prohodil míč mezi stoperem a bekem a Zelený postupoval na Homolu z boku zcela sám a umě ho přeloboval 3:1. Od 70.minuty Počítky úplně odpadli, jenomže my jsme opět neproměnili 3 tutovky a 3x nastřelili tyč (vedle se zvukovým efektem). Nutno podotknout, že takové hřiště a takové zázemí není ani ve III.třídě snad u žádného týmu. Už dlouho jsem nic tak hrozného neviděl a trochu mě zaráží, že je toto v krajských soutěžích možné.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] (44. J. Peška [-] ) , M. Landsman [-] , L. Sláma [-] - M. Kotík [-] , J. Mašek [-] , O. Zajíček [-] (87. R. Schneider [-] ) , M. Zelený [-] (72. P. Beneš [-] ) - J. Žalud [-] , R. Halámka [-] (87. M. Kuřítko [-] )

SK FC Křižanov
M. Homola [-] - J. Milota [-] (59. R. Navrátil [-] ) , M. Škorpík [-] , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] , M. Petr [-] (70. A. Fendrych [-] ) , L. Liška [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , T. Malec [-] (64. L. Kopáček [-] ) , L. Anděl [-]

ŽK: 26. M. Řeháček , 30. M. Zelený , 35. J. Mašek , 83. O. Zajíček - 32. D. Uhlíř , 74. D. Fendrych .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - NOVÁK Kamil, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Josef Pažourek
Tip experta: výhra domácích

Počítky mají prý nejhorší hřiště na Vysočině, a proto si myslím, že na něm Křižanov udolají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích