Béčko Bedřichova veze výhru z Borů


Branky


33

Hosté celý zápas tahali za delší konec provazu a po dvou zápasech jsou neporaženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hrající asistent trenéra bedřichovského béčka Tomáš Bartoň nominoval do základní sestavy na půdě Borů hned tři hráče, kteří byli v zahajovací jedenáctce při sobotný výhře A-týmu nad rezervou Velké Bíteše. Konkrétně šlo o Matěje Neuwirtha, Pavla Štěpánka a Romana Diviše. Hosté šli do vedení už v desáté minutě, kdy se prosadil Josef Hruška, který dostal prostor na velkém vápně - 0:1. Bedrníci sehráli v Borech výbornou první půlhodinku, protože, co deset minut, to jeden gól. Další totiž ve dvacáté minutě přidal navrátilec z dovolené Kryštof Jahoda a za dalších deset minut zvyšoval na 3:1 z pohledu hostí Roman Diviš, oba se trefily po nedůrazu domácí obrany z malého vápna. Chvíli před ním se totiž ještě prosadil domácí Tomáš Požár, který se trefil po rohovém kopu. Domácí měli i další šance, ale zahazovali je.

 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhého poločasu šli hosté s dvoubrankovým vedením, které dokázal navýšit 20 minut před koncem Martin Kolman. Domácí do brány míč sice dostali, ale pískal se ofsajd. Domácí už v závěru zápasu jen korigovali na konečných 2:4 z jejich pohledu.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: V sestavě jsme oproti prvnímu utkání v Křižanově udělali 5 změn. Bedřichov se od začátku snažil tvořit hru od obrany, my jsme spíš čekali na protiútoky. Chyběl nám důraz v našem vápně a před ním, při prvním gólu dostal Hruška příliš času na zpracování a navedení si míče na střelu z vápna. Druhý a třetí gól jsme obdrželi z vlastního malého vápna. Z prvních 4 střel soupeře jsme bohužel třikrát inkasovali, naopak naše šance jsme neproměnili, včetně dorážky ze dvou metrů. Mnoho našich akcí končilo nepřesnou přihrávkou. Pouze po jednom z rohových kopů se prosadil Požár, poločas byl tedy 1:3. V druhém poločase jsme mohli zápas zdramatizovat, míč do brány dostal Vávra, jenže byl v offsidu. V 70. minutě pak zápas definitivně rozhodl Kolman. Za týden snad bude méně absencí a přivezeme lepší výsledek z Polné. Zápas se odehrál v duchu fair play, bez žlutých karet, rozhodčí podali bezchybný výkon.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - D. Frejlich [-] (46. M. Špaček [-] ) , J. Dvořák [-] (61. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , I. Nováček [-] , P. Prokop [-] , M. Vávra [-] , T. Požár [-] , F. Zikmund [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] (78. L. Němec [-] )

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - K. Jahoda [-] (86. M. Zamazal [-] ) , M. Albrecht [-] , M. Kolman [-] (71. D. Bulbakh [-] ) , J. Hruška [-] , P. Štěpánek [-] , R. Diviš [-] , D. Lengal [-] , M. Neuwirth [-] , D. Cabúk [-] , D. Šaroun [-]

Počet diváků: 98. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - HOLUB Radim, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2022 19:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Josef Pažourek
Tip experta: výhra domácích

Bory z nám z přípravných utkání a myslím, že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích