4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stonařov nestačil na Radešínku


Branky


23

Domácí byli jasně lepší, ale víc jak čtyři branky nevstřelili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned ve 3. minutě zkoušel štěstí Lhoták, ale bránu těsně netrefil. V 18. minutě vyslal Pulkrábek do sóla Požára, ale ten ztroskotal na Měrtlovi. Za další tři minuty šel po Požárově přihrávku sám na bránu Lhoták a střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Hned na to mohl dvakrát skórovat Dvořák - jednou netrefil bránu a poté mířil jen do obránce na brankové čáře. Ve 26. minutě šel sám na Měrtla Požár, ale bránu vysoko přestřelil. Poté hosté špatně rozehráli a opuštěnou bránu trefil Šacl - 2:0. Druhou branku mohl přidat po Drdlově přiťuknutí Lhoták, ale vyznamenal se Měrtl. Ve 43. minutě Lhoták udržel míč a Požár už další sólo proměnil - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve 47. minutě Dvořák našel Pulkrábka, ale jeho bomba mířila jen do brankáře Stonařova. V 51. minutě využil zmatků v hostující obraně Lhoták a hlavou zvýšil na rozdíl čtyř branek - 4:0. V 56. minutě pálil do tyče Šacl. Střídající Máček zase trefil jen brankáře. V 67. minutě se k zakončení dostali i hosté, ale Chrást byl po rohovém kopu na místě. V 87. minutě mířil Pulkrábek na zadní, ale hostující brankář míč chytil do rukavic.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Měli jsme vsítit více branek, ale jsme rádi, že se nám vstup do soutěže vydařil.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (76. T. Rous [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] (60. P. Staněk [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (60. J. Máček [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , J. Nikrmajer [-] (63. L. Lysý [-] ) , M. Čurda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , J. Šmarda [-] (63. Š. Kolár [-] ) , J. Toth [-] (79. P. Stoklásek [-] ) , P. Rychlík [-] , Z. Necid [-] (45. D. Urbánek [-] ) , J. Urbánek [-]

Počet diváků: 78. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - BULÍN Filip, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: remíza

Stonařovu zápas s Radešínkou sedne a odveze si minimálně bod.

Tip: výhra domácích