2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vybojovaly bod


Branky


13

Hosté rychle vedli o dvě branky, ale Šebkovice nakonec vybojovaly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí po přestávce srovnali



Ohlasy k zápasu



SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): Do jarních odvet jsme vstoupili začátkem listopadu v Šebkovicích. Úvod utkání byl herně velice povedený což se promítlo i na rychlém vedení 2:0, a vůbec celý první poločas byl vyjma zaspání při rohu soupeře z naší strany zajímavý. Důležité principy pro dominanci kluci dodržovali. Pro představu se jednalo o principy jako rychlé nastavování výstavbové struktury, hledání progresivních příher do interiorů a další. Jistě by jsme rádi pokračovali v podobném herním rytmu i ve druhém poločase, jen jsme se zbytečně nechali vyrušit vnějšími okolnostmi na které jsme reagovali podrážděně, přestože víme, že součástí strategie soupeřů tyto praktiky jsou. Naší jedinou správnou reakcí je neustále zvyšovat kvalitu způsobu hry a navyšovat skóre. Po 14 zápasech kluci vedou tabulku s náskokem pěti bodů, nejvyšším počtem vstřelených branek a nejpevnější obranou. Podstatné pro nás ovšem je to, jakým fotbalem jsme FOŠ Třebíč k tomuto dílčímu úspěchu dovedli. Jisté je to, že v jarní části chceme zlepšit reakce na složité situace, které nás čekají, ať už mentálně nebo herně.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Melán [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] (89. A. Kotačka [-] ) , K. Busta [-] , T. Bílek [-] (88. M. Uhlíř [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - L. Raitmajer [-] (60. V. Dlouhý [-] ) , M. Kratochvíl [-] , T. Hobza [-] , T. Zacha [-] (80. T. Růžička [-] ) , Y. Brovchenko [-] , L. Hráček [-] , Š. Němeček [-] , Z. Švéda [-] , V. Lampíř [-] , K. Zerhau [-]

ŽK: 74. Š. Dvořák - 65. Š. Němeček , 68. T. Zacha , 71. V. Lampíř , 86. K. Zerhau .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - MASOPUST Václav, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů