3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov přehrál Herálec


Branky


13

Bedřichov potvrdil, že má formu a obral o body bezzubý Herálec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí začali utkání z říše snů, protože už v první minutě vedli. Göth na lajně uvolnil Homolu, který přízemním centrem na malém vápně našel Diviše, který míč uklidil bezpečně k tyči hostující branky - 1:0. V páté minutě pelášil sám na hostující brankáře Diviš, ale ani z dorážky do prázdné brány gól nebyl, protože hostující defenzíva stihla míč na poslední chvíli vykopnout. Pak ale převzali otěže zápasu na 25 minut jasně hosté. Měli tlak, ale domácí defenzíva, mnohdy i se štěstím držela, protože spoustu balónů zablokoval tělem Pokorný nebo jistě šance likvidoval jistě chytající Bartoň. Kousek od vyrovnání byl Herálec v 17. minutě, ale střela za velkým vápnem jen těsně proletěla kolem šibenice. Po půl hodině hry Göth ze standardky poslal míč na malé vápno na Vodičku, který zvýšil na dvoubrankový rozdíl - 2:0. Tři minuty na to po krásné kombinační akci mohl zvýšit Diviš, ale sedmou branku v sezoně nepřidal. Ve stoprocentním příležitosti, ze samostatného nájezdu, jen trefil padajícího gólmana.

Domácí si vedení pohlídali

Čtyři minuty po přestávce prostřelil hostujícího gólmana Göth a i on tak svůj podzimní gólový účet zaokrouhlil na šest přesných zásahů - 3:0. Pět minut po něm se na stejný počet branek mohl dostat také Došek, ale ani on nedokázal po krásné kombinační akci rozvlnit síť. V utkání hraném na těžkém terénu si domácí vítězství ve zbytku hracího času už pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Do zápasu jsme šli s nějakým záměrem, který jsme bohužel hned po půl minutě hodili do koše a mohli jsme být rádi, že po úvodní desetiminutovce ještě bylo o co hrát. Poté jsme se zvedli a byli lepším týmem, ale tak jako v posledním měsíci i tentokrát byl hlavní problém v soupeřově vápně, kde jsme byli jaloví a dostávali se spíše do pološancí. Podruhé inkasujeme po zbytečné standardce, třetí gól po obrovské hrubce, s tím se v aktuálním rozpoložení už těžko něco dělá. Závěrečné čtyři zápasy nám nevyšly a zkazily dojem z jinak povedeného podzimu, ale i tak ho můžeme považovat za velice úspěšný a zimní příprava může být po třech hubených podzimech zase klidná.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - J. Göth [-] (67. M. Kolman [-] ) , D. Lacina [-] (86. L. Dvořáček [-] ) , P. Štěpánek [-] (81. J. Hruška [-] ) , R. Diviš [-] , V. Došek [-] (86. M. Neuwirth [-] ) , J. Vodička [-] , J. Mareš [-] (86. A. Samek [-] ) , J. Vorálek [-] , Š. Homola [-] , T. Pokorný [-]

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - V. Uchytil [-] (56. Z. Zlesák [-] ) , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] (46. T. Otava [-] ) , M. Kovář [-] , J. Skála [-] , P. Hamák [-] , J. Bříza [-] , O. Černý [-] , R. Kadlec [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 66. J. Göth , 88. Š. Homola - 58. M. Kovář , 68. J. Bříza .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: BESEDA Petr - KRYMOVÁ Martina, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

8. 11. 2022 10:20
Ani