2:1
(2:1)
30. A. Pacas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava padla v Beranově


Branky


12
Velký Beranov udolal Želetavu, která tím zabředla do bojů o záchranu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zkraje první půle měli velkou šanci hosté, když se přetažený míč dostal k útočníkovi hostí, ale jeho pokus skvěle vyrazil Křišťál nad břevno. Domácím se podařilo otevřít skóre po svém druhém rohovém kopu, když Wendlovu hlavičku ještě Tománek vyrazil, ale na dorážku Pýchy už byl krátký - 1:0. Herní tempo nebylo toho dne bůhvíjaké a hře hodně scházela přesnost od obou celků. Za hosty to zkoušel párkrát vzít na sebe Simandl, ale obrana mu vždy dokázala zabránit v přímém ohrožení branky. Následný další rohový kop domácích propadl až k Pokornému a ten už věděl kam míč nasměrovat a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Domácí nabrali na klidu a vedení mohl zvýšit domácí kapitán Kittler, ale Tománek byl včas z branky a jeho pokus vyrazil. Hosté udeřili nečekaně a po sérii mini chyb se na levém křídle uvolnil Pacas a střelou na bližší tyč snížil - 2:1. To hosty povzbudilo a odměnou jim byla standardka z hranice šestnáctky. Té se ujal Simandl, jehož střelu vyrazil Křišťál k jinému hráči hostí, ale Křišťál dokázal i jeho pokus zpacifikovat a další dorážku nedovolil Eliáš odkopem na roh. Ke konci poločasu kryl domácí brankář další dobrou střelu, a tak šli po půli do šaten domácí s jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle svou hrou připomínala tu první, ale byla ještě o něco nepřesnější z obou stran, což často ústilo v souboje o odražené balóny. Šance se dlouho nerodily, ale první větší měl po promáchnutí domácí obrany Veselský, ale Křišťál byl pozorný a střelu vytáhl nad branku. Po střídání domácích přišlo oživení, které ale nemělo brankový efekt. Svoboda se uvolnil po narážečce s Jonášem, ale svou střelu umístil pouze do tyče, a ve své další gólové šanci o několik minut později neuvěřitelně zakopl míč na jinou planetu. S blížícím se koncem posílali hosté více a více balónů do vápna domácích, ale defenziva domácích vydržela až do konce. A protože z brejků domácích se žádné zakončení nekonalo, tak výsledek vydržel až do konečného hvizdu.


Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání scházela přesnost a nápaditost, hodně se o míče bojovalo mezi vápny. Pro diváka moc nekoukatelné, ale napínavé, jelikož hosté mohli srovnat nebo my odskočit. Dnes nás hodně podržel brankář, jelikož chytl dvě velké šance a my ty naše nedali. Za výhru jsme strašně rádi, jelikož jsme uzavřeli podzim doma výhrou a že jsme se odrazili ode dna.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Křišťál [-] - K. Eliáš [-] , P. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (58. A. Svoboda [-] ) , D. Skála [-] (85. Š. Trnka [-] ) , D. Sommer [-] (58. R. Jonáš [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] (75. J. Sekan [-] ) , R. Kittler [-] , E. Wendl [-] , M. Tůma [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Vrbka [-] (77. M. Dufek [-] ) , A. Pacas [-] , Z. Daniel [-] , T. Veselský [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , F. Kasáček [-] , Š. Vladeka [-] , P. Kremláček [-] , M. Poledna [-]

ŽK: 81. M. Kovařík , 91. P. Kittler - 29. V. Čurda , 91. T. Veselský .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: PORUPKA František - NEJEDLÝ Jakub, TAUSCH Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza