2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků nerozhodně


Branky


64. A. Macek , 74. J. Ondrák - 37. M. Pivovarčík , 88. L. Jirásek (p.)
15

Hosté po poločase vedli, ale nakonec byli rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V úvodu zápasu byli aktivnější hosté, kteří se pokoušeli překonat obranu domácích, ale bezvýsledně. První větší šanci si domácí vypracovali až v 30. minutě, ale dobrý centr Ondráka z levé strany Pokorný netrefil. Trest tak přišel o chvíli později, aut z poloviny hřiště hostující hráč prodloužil do úniku Vašíčkovi, který míč předložil Pivovarčíkovi a ten se po pár minutách na hřišti radoval z úvodní trefy - 0:1. Víc toho už první poločas nenabídl a hrstka fanoušků tak za pěkného podzimního počasí sledovala spíše bojovný zápas.

Hosté v závěru srovnali

Ve druhém poločase domácí změnili rozestavení a zhruba po hodině hry také naplno převzali otěže zápasu. Patrik Loup v 64. minutě zatáhl míč a předložil ho na vápno Mackovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:1. V 74. minutě zápasu bylo pro domácí ještě veseleji, důrazný Pokorný vystihl nedůraznou malou domů hostujícího hráče, předložil míč ještě Ondrákovi, který neměl problém ho uklidit do odkryté branky – 2:1. Domácí pak přežili klinickou smrt, ale samostatný nájezd hostujícího útočníka skvěle vytáhl brankář Klíma. I bítešští měli příležitosti, Pokorný z velkého úhlu dokonce trefil břevno hostující svatyně. Závěr zápasu už měl plně v režii rozhodčí Maar, který souboj, domácího beka s hostujícím útočníkem posoudil jako nedovolený a následně ho po intervenci asistenta Fryče posunul až do vápna. Z videozáznamu utkání je ovšem evidentní, že souboj proběhl ještě mimo pokutové území. Hosté nařízenou výhodou nepohrdli a jelikož byl rozhodčí Maar nejspíš s výsledkem spokojený, bez nastavení poslal hráče do šaten za nerozhodného výsledku 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Bohužel jsme neodehráli dobré utkání, hlavně v prvním poločase nám chyběl pohyb. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil a byli jsme blízko vítězství. Nemám ve zvyku si stěžovat na výkony rozhodčích, ale to co na podzim předvedl rozhodčí Maar ve dvou našich domácích zápasech, které řídil, je pro mě opravdu zarážející. Až si říkám, jestli kvůli lidem jako on vůbec ve fotbale působit.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (předseda klubu): Sestavu k utkání o šest bodů jsme opět skládali velmi těžko. Šest absencí je příliš mnoho, na lavce nakonec zůstali jen dva náhradníci a když po 1/2 hodině musel pro zranění ze hřiště Vojta Haviger, bylo ještě hůř. Přes všechny potíže družstvo od začátku šlapalo, a odměnou pro všechny byl vedoucí gól. Domácím se však podařilo po dvou chybách skóre otočit a v situaci, kdy musel krátce po 2.brance domácích ze hřiště další zraněný hráč (L.Trdý) se ukázal charakter družstva. Snaha o vyrovnání přinesla ovoce dvě minuty před koncem, kdy za udeření do hlavy nařídil sudí penaltu. Tu s přehledem proměnil L.Jirásek a plichta byla na světě. Poděkování opět směřuji celému týmu za fotbalový projev, velkou bojovnost a vůli po dobrém výsledku. Bod z tohoto utkání je sice málo a mnoho neřeší, ale vzhledem vývoji skóre jej musíme s pokorou přijmout.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - P. Loup [-] , A. Macek [-] , J. Ondrák [-] (77. J. Mejzlík [-] ) , M. Smejkal [-] (46. M. Švanda [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (68. T. Loup [-] ) , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] , L. Pelikán [-] , T. Šperka [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Pachlopník [-] , A. Pavelka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , M. Pivovarčík [-] , J. Sytař [-] , L. Trdý [-] (77. L. Bracek [-] ) , J. Pachlopník [-] , L. Jirásek [-] , V. Haviger [-] (28. M. Pivovarčík [-] )

ŽK: 24. J. Pachlopník , 40. A. Pavelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 13:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:41
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 20:01

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 08:33
Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Pro nás velice důležité utkání, věřím že doma vyhrajeme.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:04

Tip: výhra hostů