2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín přehrál Velkou Bíteš


Branky


15

Pozorní domácí berou po zodpovvědném výkonu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jiskra chtěla navázat na zlepšené výkony z posledních zápasů a pečlivě se připravila na zápas s bítešským béčkem. Neuběhla ani první minuta a jako první se v gólové situaci ocitli hosté, kdy po hrubé chybě ohrozili odkrytou branku domácích. Naštěstí pro Jiskru selhal hostující útočník v koncovce. Po pár minutách už Jiskra začala kontrolovat hru a hosty držela po většinu času na vlastní polovině. A šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Hned ta první se zrodila po centru na levou stranu, kde Kožený hlavou vracel před branku a na zadní tyči pohotově zakončil Pololáník - 1:0. Domácí dominovali ve středu hřiště a vytvořili si i další šance, které zůstaly nevyužity. Až těsně před koncem poločasu se do úniku dostal aktivně hrající Kožený a místo střely zvolil kličku gólmanovi, a dík tomu dokázal svoji šanci proměnit - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas už domácí naprosto kontrolovali průběh a hosté se jen ve výjimečných situacích ohrozili branku domácích, a to většinou ze standardních situací. Jiskra si už výsledek pohlídala a ke spokojenosti všech díváků zaslouženě bere tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Musím být po dnešku naprosto spokojený. Až na zaváhání na začátku zápasu jsme soupeře k ničemu nepustili. Pokud bysme využili ještě další šance, což nás trápí celý podzim, tak mohl být výsledek ještě veselejší. Ale i tak musím poděkovat celému týmu.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): V rámci 12.kola jsme zavítali na půdu Měřína, kde jsme chtěli výkonem navázat na dohrávané středeční utkání s Třebíčí. Do utkání jsme vstoupili aktivně a v úvodu utkání jsme si vypracovali dvě vyložené brankové příležitosti, ze kterých však branka nepadla. Bohužel to bylo z naší strany snad vše co jsme v utkání předvedli. Vázla nám kombinace a nevoněl nám styl domácích, kteří si nikterak nelámali hlavu s fotbalovostí a hru zjednodušovali nákopy. Dostali se také do vedení v 10. minutě, kdy jsme neubránili standardní situaci, volný hráč vrátil míč do předbrankového prostoru, kam si naběhl Pololáník a nedal Fialovi žádnou šanci. V závěru druhé půle udělal při rozehrávce fatální chybu Smejkal, kterému míč vypíchnul Kožený, postupoval sám na Fialu a dostal svůj tým do vedení 2:0. Druhou půli jsme chtěli praktikovat Csaplárovu past, avšak neúspěšně. Se stavem utkání jsme nic nezměnili a po vyloučení Svobody se utkání pouze dohrávalo. Domácí se posunuli do klidnějších vod tabulky a nám nezbývá než se připravit na další kolo, kdy doma v záchranářském souboji hostíme tým z Nedvědice.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - V. Beran [-] (83. K. Kružík [-] ) , L. Pololáník [-] , D. Jonáš [-] (67. A. Korf [-] ) , Z. Vaněk [-] (67. J. Benda [-] ) , M. Kožený [-] (83. T. Láznička [-] ) , M. Hladík [-] , M. Souček [-] , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] (90. J. Zelinka [-] ) , T. Bublán [-]

FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - P. Loup [-] (65. J. Mejzlík [-] ) , T. Dvořák [-] , M. Švanda [-] , R. Valsa [-] , M. Smejkal [-] (46. O. Švanda [-] ) , J. Pokorný [-] (87. F. Klíma [-] ) , J. Ráboň [-] , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-] , J. Hvězda [-]

ŽK: 40. D. Krčál , 75. V. Crkal - 24. F. Svoboda , 38. M. Smejkal . ČK: 78. F. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - ŠETEK Jiří, TRIPAL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:08
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 14:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 19:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:13
Martin Mužátko

Expert: Václav Říha
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Měřín si doma poradí s Bíteší a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:26

Tip: výhra domácích