Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín naděloval Nedvědici


Branky


15

Domácí probuzení odnesl nováček soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Z prvního poločasu jsem byl opravdu zklamaný. Ač jsem hráče připravoval na to, jaký soupeř nás čeká, tak k zápasu přistoupili laxně a lehkovážně. Soupeř byl lepší a předčil nás téměř ve všech činnostech. Hra byla také ovlivněna výkonem rozhodčích, pod jehož taktovkou se hrálo velice tvrdě z obou stran. V druhém poločase už jsme hru zlepšili, pomohl tomu také rychlý gól a vynucená střídání na straně hostí. Zranění hostujících hráčů jsou nám velice líto, ale srážky hlavou se bohužel ve fotbale stávají a nelze z toho jednostranně nikoho vinit. Jinak musím říct, že se nám povedlo střídání a zápas už jsme dotáhli do vítězného konce.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (předseda klubu): Kdo by v tomto utkání viděl jen 1.poločas a pak musel odejít, pak by konečnému výsledku nemohl uvěřit. Celý první poločas jsme byli lepší, více na míči a domácí se kromě pár rohů a standardek k ničemu nedostali. Výborný výkon na všech postech v 1.půli měl hned několik vad. Jednak se našim klukům nepodařilo zužitkovat ani jednu vytvořenou příležitost a také tvrdá, místy surová hra domácích. Dva údery do hlav dvou našich hráčů (nepotrestané) zcela rozbily naši sestavu, která vyběhla do 2.půle. Zatímco Dan se do branky po přestávce už nepostavil, Láďa to ještě zkusil. Když se ale asi po pěti minutách skácel na půlce bylo jasné, že je zle. Museli jsme povolat sanitku, která oba odvezla do nemocnice v Jihlavě. Změny v sestavě byly fatální. Do branky se postavil Martin Vašíček, což velmi oslabilo naše útočné možnosti, na Láďovo místo na stoperu se ze zálohy zatáhl Pavel Humpola. Přes výše popsané kluci až do 70.min. drželi s domácími krok a nic nenasvědčovalo vysoké porážce. Aniž bych chtěl snižovat hru domácích, tak nebylo možné po celé utkání nevidět dvojí metr tragického sudího Neboly. Na jedné straně karty za prkotiny, na druhé straně zústaly sprosťárny z úst domácích hráčů a zmíněné údery do hlav Dana a Ládi bez potrestání. Klukům bych chtěl poděkovat za výborný fotbal do zmíněné 70.minuty, za bojovnost, fotbalovost a to, že se drželi všeho, co jsme si v kabině řekli. To vše vyústilo v to, že jsme poprvé od 1.kola neinkasovali v prvních minutách utkání a dokonce jsme s čistým kontem odcházeli o přestávce do kabin. Počínání sudího Neboly nemohu přejít bez dalšího komentáře. Ovlivnil nejen výsledek utkání, ale i složení naší sestavy do příštích utkání. Tím, že popsal nepravdivě faul, za který vyloučil Honzu, tím, že několik podobných zákroků na druhé straně nepotrestal a především tím, jak odlišný metr měl při pískání faulů a udělování karet. To jsou fakta se kterým ale nic nenaděláme. Dokud ale budou podobné figurky řídit fotbalová utkání, nebude na našich hřištích klid. Takoví rozhodčí nemají a nikdy nebudou míst respekt hráčů mimo jiné proto, že podléhají tlaku domácích diváků a často i hráčů a pod tímto tlakem pak neřídí utkání objektivně. To, že p.Nebola jednoduše řečeno pískat neumí je fakt a nic na tom nezmění jeho moc na hřišti, kterou mu dává píšťalka.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Beran [-] (46. D. Jonáš [-] ) , J. Netolický [-] , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] (84. J. Vlach [-] ) , M. Souček [-] , J. Benda [-] (46. T. Láznička [-] ) , L. Pololáník [-] (46. Z. Vaněk [-] ) , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] (89. K. Kružík [-] ) , T. Bublán [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] (46. D. Bracek [-] ) - M. Vašíček [-] , M. Pachlopník [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , A. Pavelka [-] , J. Sytař [-] , L. Trdý [-] (52. L. Bracek [-] ) , J. Pachlopník [-] , V. Haviger [-]

ŽK: 32. M. Hladík , 43. D. Krčál , 45. V. Crkal , 48. J. Benda , 53. D. Jonáš - 36. M. Vašíček , 43. P. Humpola , 44. T. Christian , 78. J. Sytař , 92. M. Vašíček . ČK: 82. J. Pachlopník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - SOUKUPOVÁ Věra, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra domácích

Měřín využije domáci prostředí a vyhraje 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích