Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš nadělovala


Branky


2. R. Valsa , 38. J. Pokorný , 40. I. Shlaban , 61. T. Jašek , 82. T. Dvořák , 90. J. Mejzlík (p.) - 59. V. Čurda , 79. T. Vrbka
12

Želetava po výprasku v Nedvědici schytala debakl i ve Velké Bíteši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Benfika prožila snový začátek zápasu a už v druhé minutě předložil Svoboda míč Valsovi a ten krásnou ránou z 30 metrů otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Následně se hra vyrovnala, domácí více drželi míč a snažili se postupnou kombinací překonat obranou linii hostů, ti hrozili zejména přes jejich kapitána a špílmachra Simandla. Bítešští měli velkou šanci, kdy sám na brankáře postupoval Tomáš Jašek, ale neuspěl. Domácí se přece jen dočkali v 38. minutě dostal míč za obranu Pokorný, který lobem překonal hostujícího brankáře, o dvě minuty bylo ještě veseleji. Agilní Shlaban na brankové čáře překvapil hostujícího brankáře, když místo centru poslal přímou střelu - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas domácím herně vůbec nevyšel, zbytečně se nechali hosty zatlačit a tak trochu rezignovali na hru, která se jim dařila v úvodním dějiství. Trest přišel v 59. minutě, když vykřesal jiskřičku naděje hostující Čurda, který se trefil po rohovém kopu - 3:1. Rozdíl tří branek si domácí vzali zpět hned o dvě minuty později. Agilní Jašek dostal míč na rohu vápna a přízemní střelou překonal Tománka počtvrté - 4:1. Zdramatizování přišlo v 79. minutě, kdy obrovskou chybu domácí obrany potrestal do prázdné branky Vrbka – 4:2. Závěrečná desetiminutovka už ale patřila Velké Bíteši. V první velké šanci neuspěl Dvořák, který pak dostal v 82. minutě možnost reparátu a střelu z hranice vápna pověsil přesně za háčky - 5:2. V 90. minutě pak byl faulován ve vápně střídající Smejkal a následně přišla velká chvíle Jakuba Mejzlíka. Ten se z nařízenou penaltou vůbec nepáral a ranou do šibenice uzavřel gólový účet zápasu na 6:2.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Důležité vítězství, výkon se mi zejména v prvním poločase zamlouval, v druhém už to nebylo ono a zbytečně jsme soupeře pustili do hry.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Domácí byli ve všem lepší a zaslouženě vyhráli. Bohužel pokud se k venkovním zápasům budem scházet jak do teď, tak konkurenceschopný nebudeme..



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - O. Švanda [-] , T. Jašek [-] (64. T. Dvořák [-] ) , I. Shlaban [-] (87. P. Horák [-] ) , R. Valsa [-] (87. M. Václavík [-] ) , J. Pokorný [-] (73. M. Smejkal [-] ) , P. Loup [-] , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] , L. Pelikán [-] , M. Švanda [-] (87. J. Mejzlík [-] )

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Ondráček [-] (62. Š. Vladeka [-] ) , M. Dufek [-] (28. L. Viceník [-] ) , V. Jakeš [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] (78. M. Konvalina [-] ) , T. Janiček [-] (62. T. Vrbka [-] ) , A. Pacas [-] , M. Jičínský [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 18. V. Čurda , 85. V. Jakeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TERBER Ondřej - FABEŠ Roman, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: výhra domácích

Výsledky týmu Želetavy jsou jak na houpacím koni. Pokud se jejich základní sestava znovu neslepí, tipuji výhru domácí Bíteše - 4:2.

Tip: výhra hostů