2:2
(1:0)
46. R. Šťáva
87. M. Blatný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bedřichově nerozhodně


Branky


21. D. Tesař , 72. A. Samek - 46. R. Šťáva , 87. M. Blatný (p.)
19

Domácí tahali za delší konec provazu, ale nakonec to stačilo jen na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po čtvrthodině hracího času měl vedoucí branku na noze Jakub Göth, ale hostující gólman Horký ho vychytal, ale na změnu skóre se naštěstí z pohledu Bedrníků nečekalo dlouho, protože nedorozumění při odkopu budišovského brankáře využil Tesař, který míč v pohodě uklidil do prázdné brány - 1:0. V 35. minutě mohli hosté srovnat, ale domácí brankář Bartoň předvedl skvělý reflex a uchránil Bedrníkům nejtěsnější možné vedení. Šest minut před koncem Diviš poslal míč hlavičkou bohužel jen do břevna.

 

Hosté v závěru srovnali

Neuplynulo ani 30 vteřin z druhé půle a po ztrátě ve středu hřiště hosté podnikli rychlý brejk a vyrovnali na průběžných díky Šťávovi - 1:1. Záhy na to mohl domácím vrátit vedení Jan Göth, ale síť za hostujícím gólmanem nerozvlnil. Domácí byli velmi nebezpeční ze standardních situací, ale Mareš ze dvou metrů a následně ani Diviš hlavou nemířili přesně. Až se prosadil hlavičkou po rohu necelých 20 minut před koncem Samek - 2:1. Hosté vyrovnali v závěru zápasu, kdy nařízenou penaltu po ruce ve vápně proměnil nejlepší střelec soutěže Michal Blatný - 2:2.

 



Ohlasy k zápasu



FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Do Bedřichova jsme si jeli pro bod, který vezeme domů. Domácí byli o něco lepším týmem, ale v závěru nám vystřelil bod z penalty Michal Blatný.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - V. Došek [-] (84. M. Neuwirth [-] ) , R. Diviš [-] , D. Tesař [-] , J. Hruška [-] , J. Göth [-] , J. Göth [-] , A. Samek [-] , J. Vorálek [-] , J. Mareš [-] , T. Pokorný [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - M. Kolda [-] , T. Svoboda [-] , J. Večeřa [-] (76. J. Kozuň [-] ) , R. Pavlatovský [-] , J. Dufek [-] , L. Horký [-] , R. Šťáva [-] , M. Blatný [-] , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-]

ŽK: 51. J. Hruška , 64. T. Pokorný , 85. J. Göth - 42. M. Blatný , 44. M. Sedláček , 52. L. Horký , 69. M. Kolda . ČK: 88. L. Horký .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - POJEZNÝ Karel, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: remíza

Jako hráč Budišova bych si přál výhru za tři body, ale budu realista a vsadím na remízu v poměru 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů