1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov doma padl


Branky


54. D. Sommer - 13. V. Frieb , 26. V. Frieb , 45. V. Frieb
19

Friebův hattrick zajistil hostům tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe hosté, byli na míči častěji a snáze hledali mezery v obraně domácích, leč což vyústilo v první branku zápasu, když Frieb dostal pěkný míč z lajny do kapsy mezi stopery a hlavou poslal hosty do vedení - 0:1. Domácím vázl přechod do útoku, scházela přesnost a načasování. Hosté se dokázali dostávat do nadějných šancí, ale brankář domácí držel. Druhá branka hostí byla dost šťastná, když se Friebovi podařilo dostat míč z hodně ostrého úhlu pod víko a brance nejspíš předcházela ruka - 0:2. Nicméně hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, ale ke změně skóre to nevedlo. Až na konci poločasu po zahraném rohu se míč na zadní tyč vrátil na střed malého vápna a tam byl nejrychleji Frieb a dokonal svůj hattrick - 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Druhých 45 minut bylo dost odlišných, domácí pozměnili hru a na hosty nastoupili, z čehož začaly pramenit chyby a tím šance. První takovou využil domácí Svoboda a bylo zase o co hrát - 1:3. Hosté byli stínem mužstva, které hrálo před pauzou a byli to oni, kdo se povětšinu poločasu bránili. Z šancí domácích se ale žádná neujala, leč žádná šance nebyla vyložená. Hostům se podařilo několikrát dostat do brejků, ale jejich řešení nebylo pro domácí branku ohrožením. Největší šancí byla hlavička hráče hostí po rohu, kdy jej ale dokázal Křišťál skvěle vychytat. Do konce zápasu sice byli domácí na balónu, ale v poslední pasáži to vždy skončilo nezdarem a tak si Žďarští odváží z Beranova 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Kdybychom hráli v první půli, jak v té druhé, bylo by to asi o něčem jiném. Dostali jsme 3 branky, což je dost, ale sami se potýkáme s nedostupováním hráčů nebo nám schází kvalita ve finální fázi. Ovšem je třeba uznat fotbalovost hostů.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Chtěli jsme odčinit předchozí 2 zápasy a urvat v Beranově všechny body. Hodně nám pomohl rychlý gól, navíc se Vilda Frieb blýskl hattrickem už během první půlky, takže jsme měli zápas ve svých rukou. Bohužel v druhé půlce jsme sami darovali soupeři gól a neproměnili další naše šance, a tak jsme až do konce zápasu museli zůstat koncentrovaní a nepřipusit žádné drama, což se naštěstí povedlo. Jsem za vítězství rád a doufám, že se od tohoto zápasu odrazíme a budeme v podobných výkonech nadále pokračovat.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Křišťál [-] - M. Tůma [-] , A. Svoboda [-] , D. Sommer [-] , J. Pýcha [-] (75. O. Urbánek [-] ) , R. Kittler [-] (46. J. Pokorný [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , D. Skála [-] , P. Kittler [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - Z. Peňáz [-] , V. Frieb [-] (75. P. Viliš [-] ) , M. Pelikán [-] , J. Osmík [-] , M. Přibyl [-] (70. P. Klouda [-] ) , M. Zažímal [-] , M. Bureš [-] (86. V. Öner [-] ) , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] , D. Kulhánek [-] (86. M. Srnský [-] )

ŽK: 42. R. Ganzwohl , 74. D. Skála , 82. O. Urbánek , 90. P. Kittler - 21. M. Pelikán , 80. P. Klouda , 81. P. Machatka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - TERBER Ondřej, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Beranov jsem nikdy neviděl hrát, tady vsadím na výhru hostů v poměru 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích