3:2
(1:1)
21. L. Jirásek (p.)
88. V. Haviger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec bere tři body


Branky


14. M. Boháč , 72. R. Holeš , 78. M. Kovář - 21. L. Jirásek (p.) , 88. V. Haviger
21

Domácí potvrdili roli favorita a porazili nováčka soutěže z Nedvědice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po opatrném startu ve 14. minutě domácí podnikli rychlý brejk, který vybojoval Štěrba a posnunul míč na Otavu, ten našel Boháče, který parádním lobem otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání. Nejprve Matěje Pachlopníka vychytal Žejdlík. Ve 21. minutě už přišla branka poté, co fauloval Matěje Pachlopníka Kadlec a penaltu proměnil Jirásek - 1:1. Hned na to hlavičkoval Hamák, ale bránu netrefil. Poté se hrálo utkání plné nepřesností. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Blízko vedení byli hosté, ale Martin Vašíček svoji šanci po pěkné akci neproměnil. Poté Boháč šikovně prostrčil míč na Holeše, ten propálil hostujícího gólmana a domácí zase vedli - 2:1. Domácí se zvedli a svého soka zatlačili. Otava po povedené akci trefil jen tyč. Poté se Holeš dostal před Humpolu, ten jej stáhl a viděl červenou kartu. V 78. minutě si tvrdý centr Uchytila našel Kovář a skluzem jej dostal do sítě - 3:1. Domácí měli další šance, ale závěr byl nakonec dramatický. V závěru totiž uklidil propadený míč do sítě Haviger a bylo to jen o gól - 3:2. V divokém závěru už se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Začali jsme dobře a vstřelili branku, po ní jsme ale vypadli ze hry, jako bychom si mysleli, že teď už to půjde samo a Nedvědice zaslouženě vyrovnala. První poločas pak byl spíše soubojový se spoustou faulů. Po půli nám pomohla poměrně rychle vstřelená druhá branka, náš výkon se o poznání zvedl, navíc hosté dohrávali v deseti. Mohli jsme ještě přidat i další branky, to by však bylo pro zejména v první půli sympaticky hrající mladý tým z Nedvědice příliš kruté.

SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola (trenér): Po celkem obětavém výkonu jsme zase nechali všechny body soupeři. Je opět velká škoda neproměněných šancí a kaňkou zápasu byla hrubka Tomáše Christiana, kterou odnesl červenou kartou Pavel Humpola. Pogratulovat musím Vojtovi Havigerovi za první vstřelený gól za muže.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - T. Otava [-] , M. Boháč [-] (67. J. Skála [-] ) , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] (81. Z. Zlesák [-] ) , J. Bříza [-] , R. Kadlec [-] (46. P. Veselský [-] ) , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Pachlopník [-] (68. R. Šikula [-] ) , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , M. Vašíček [-] , T. Christian [-] , A. Pavelka [-] , J. Sytař [-] , V. Štefka [-] (68. V. Haviger [-] ) , J. Pachlopník [-] , L. Jirásek [-]

ŽK: 48. M. Boháč , 86. M. Kovář , 89. Z. Zlesák - 23. L. Jirásek . ČK: 70. P. Humpola .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - TOMŠŮ Václav, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Munduch
Tip experta: výhra domácích

Herálec je pro mne černým koněm souitěže a potvrdí to i doma s Nedvědicí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích