Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přetlačil Velkou Bíteš


Branky


20

Domácím k zisku bodů nestačilo ani vedení o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Úvod do zápasu domácím vyšel, už v 5. minutě si na dlouhý míč Pelána naběhl Tvrdoň, který obešel vyběhnutého Bajera a střelou do prázdné branky otevřel gólový účet zápasu – 1:0. Ještě veseleji bylo ve 23. minutě. Pokorný doběhl špatný odkop hostujícího obránce a těsně před vápnem byl sražen Bajerem. K údivu všech se celý incident obešel bez osobního trestu pro hostujícího brankáře, a tak trest přišel až z přímého kopu, kdy Valsa uklidil bezpečně míč k tyči – 2:0. |Domácímu týmu vedení nevydrželo dlouho, centrovaný míč Hrádka skončil k překvapení všech až v šibenici Klímovi svatyně – 2:1. Ve 32. minutě se opřel z dálky do míče Horký a vymetl stejnou šibenici podruhé, tak se šlo do kabin za remízového výsledku – 2:2.

Hosté po přestávce rozhodli

V 56. minutě se skóre měnilo znovu, jednoduchou situaci bohužel vyřešil domácí Mejzlík nejhůř jak mohl, jeho nedůraznou malou domů vypíchnul Dušovský a otočil průběh zápasu v prospěch hostujícího mužstva – 2:3. Podobnou chybu za tři minuty vyrobil i hostující stoper, nabídnul Ráboňovi samostatný únik na Bajera, ten se moc nerozpakoval a z hranice vápna opět vyrovnal – 3:3. Rozhodnutí přišlo v 72. minutě. Centr do vápna v hraniční ofsajdové situaci dopravil do branky Horký – 3:4. Domácí nesložili zbraně a hnali se za vyrovnáním. Blízko byl Jašek, který poslal míč za záda Bajera, toho ale zastoupil na brankové čáře Hibš. Dobrou možnost měl i Pokorný, ale z malého vápna nedokázal hlavou umístit míč mezi tři tyče. Evidentní ruku hostujícího hráče ve vápně pak rozhodčí jako penaltovou neposoudil.



Ohlasy k zápasu



FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Dnes to bylo opět divoké utkání, ale vezeme domů tři body a to je důležité. Za týden nás čeká juniorka Žďáru, kde nás nečeká vůbec lehký zápas.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Mejzlík [-] (64. T. Jašek [-] ) , M. Tvrdoň [-] (64. M. Ševců [-] ) , T. Mahel [-] (76. P. Horák [-] ) , M. Švanda [-] , R. Valsa [-] (83. O. Švanda [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] , L. Pelikán [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - M. Blatný [-] , T. Nováček [-] , R. Hrádek [-] , D. Hibš [-] , J. Večeřa [-] (49. S. Dušovský [-] ) , R. Pavlatovský [-] , J. Dufek [-] , L. Horký [-] , R. Šťáva [-] (78. T. Svoboda [-] ) , M. Sedláček [-] (86. J. Kozuň [-] )

ŽK: 82. M. Ševců - 65. L. Horký , 65. R. Hrádek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MAAR Michal - PAVELEC Vojtěch, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: remíza

Velká Bíteš by určitě ráda urvala první body, nicméně proti Budišovu to bude těžký oříšek, očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích