P. Štěpánek 78. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár loupil v Bedřichově


Branky


78. P. Štěpánek (p.) - 19. P. Viliš , 73. P. Viliš
19

Bedřichovský slabý start do sezóny nezastavila ani změna na trenérském postu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí svým výkonem navázali na výkon v prvních poločasech na soupeřově půdě. Hosté měli více ze hry, sbírali odražené balóny a vyhrávali osobní souboje. Po čtvrthodině hry mohli jít do vedení, ale gólman Šána střelecký pokus dokázal vyrazit. O tři minuty později už se ale stav skóre měnil. Domácí ve středu hřiště ztratili míč, hosté toho využili, provedli rychlý kontr a hostující útočník Viliš sice v zakončení trefil Šánu, ale od něj už se míč odrazil do sítě - 0:1. Hosté mohli do poločasu několikrát vedení navýšit, ale nedokázali se v koncovce prosadit.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce jako by Bedrníky někdo polil živou vodou, stejná sestava hosty zatlačila, těm v parném počasí evidentně docházeli síly. Tři minuty po pauze měl po rohu vyrovnání na kopačce Diviš, ale míč do sítě nepropálil, hned z brejku se naštěstí neprosadili ani hosté. I další roh domácích zaváněl brankou, ale Vodička po Lacinově centru mířil hlavičkou jen těsně nad břevno hostující svatyně. Necelých dvacet minut před koncem domácí nezachytili rychlý brejk a pro Viliše nebyl problém uklidit míč do prázdné branky - 0:2. Dvanáct minut před koncem vykřesal jiskřičku naděje na bodový zisk proměněnou penaltou Štěpánek, ale ani závěrečný tlak už vyrovnání nestačil - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Marek Zamazal (předseda klubu): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli všude pozdě a hosté byli jasně lepší. Po pauze jsme se zlepšili, odbojovali jsme ho a nakonec jsme nebyli daleko od bodu. Od druhé půle se dá odrazit do dalších zápasů.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Petr Machatka (hráč): Určitě jsme od Bedřichova čekali víc, jelikož sestoupili z vyšší soutěže, ale nakonec myslím, ze jsme byli lepším týmem a výhru jsme si zasloužili. Chtel bych poděkovat klukům za nasazení, jelikož jsme i v 11ti lidech zvládli vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] (74. D. Vaněk [-] ) , V. Došek [-] , M. Neuwirth [-] , R. Diviš [-] , P. Štěpánek [-] , J. Vorálek [-] , K. Jahoda [-] , J. Vodička [-] , J. Mareš [-] , D. Šaroun [-] (86. M. Kolman [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - T. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] , D. Kulhánek [-] , M. Přibyl [-] , P. Viliš [-] , M. Zažímal [-] , M. Bureš [-] , P. Machatka [-] , J. Havlík [-] , B. Sláma [-]

ŽK: 63. V. Došek - 89. M. Zažímal .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - MAAR Michal, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Šimon Vladeka
Tip experta: výhra domácích

Tým Bedřichova má jistě větší ambice, než které z kraje sezóny zatím předvádí, proto tipuji výhru domácích a nastartování formy jihlavského týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů