1:1
(0:1)
21. V. Crkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov vybojoval bod


Branky


19

Nováček soutěže v závěru vydřel cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První poločas se odehrával spíše mezi šestnáctkami a k vidění toho bylo pomálu. Lze vypíchnout situaci, kde se Crkal uvolnil na levé straně a z ostrého úhlu trefil spojnici domácí brány. Domácí prakticky neohrozili brankáře hostí a sami pak inkasovali, kdež se mezi třemi domácími hráči nadvakrát prosadil Crkal - 0:1. Obrana hostí toho Beranovským moc nedovolila a do poločasu se domácím z žádné byť menší šance ani nepodařilo trefit branku. 

Domácí v závěru srovnali

Druhá půle byla do 70. minuty podobná té první, pak se domácím začalo dařit na útočné polovině soupeře a byla z toho vyrovnávací branka z kopačky Eliáše - 1:1. Ten samý hráč se octil v další příležitosti, ale míč do branky nedostal. Hosté zahrozili ke konci ze tří po sobě jdoucích rohů, ale z protiútoku to nakonec mohl být Urbánek, kdo by utkání otočil, avšak v zakončení mu ke smůle domácích chyběl důraz. Body se tedy toho odpoledne dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání nenabídlo moc šancí, hrálo se ze zajištěných obran. Náš první poločas nebyl dobrý, dlouhé míče a žádná myšlenka směrem dopředu. K tomu jsme dostali po našem nedůrazu branku. Posledních 20 minut zápasu jsme se začali konečně více prosazovat a mohli jsme utkání otočit, loženku jsme však nedali, a tak bereme pouze bod.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Tůma [-] , J. Sekan [-] (58. D. Sommer [-] ) , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (58. O. Urbánek [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (70. A. Svoboda [-] ) , D. Skála [-]

TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - M. Hladík [-] , D. Jonáš [-] , T. Kuřátko [-] (62. D. Rous [-] ) , L. Pololáník [-] , T. Láznička [-] , M. Souček [-] (62. V. Procházka [-] ) , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (80. K. Kružík [-] )

ŽK: 83. R. Kittler - 76. M. Hladík , 79. D. Krčál , 83. V. Crkal , 90. D. Jonáš .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - KUBEŠ Petr, ONDRIGA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Šimon Vladeka
Tip experta: výhra hostů

Tým Měřína je plný šikovných fotbalistů, předpokládám hladkou výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů