1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice nestačila na Budišov


Branky


18

Budišov o své výhře rozhodl už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Již v 5. minutě utekl hostující kanonýr Blatný který chtěl předložit přihrávku Šťávovi, ale domácí obránce zahrál v pokutovém území rukou a tak se kopala penalta kterou proměnil gólostroj Šťáva - 0:1. V 9. minutě bylo pro domácí situace ještě horší a to když se prosadil Blatný - 0:2 domácí se poté hnali do útoku, ale hostující obrana byla bezchybná. Domácí zkoušeli dlouhými balony překvapit obranu ale dlouhé balony v klidu kontroloval golman Bajer. Ve 40. minutě se prosadil opět Šťáva a hosté vedli už 0:3.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhy poločas už nebyl tak atraktivni, hosté zalezli do obranného válu a domácí si nevěděli rady jak překonat v ten den perfektně fungující obranu hostů. A tak se skóre měnilo až v 83. minutě kdy se ukrytou střelou prosadil Michal Vašíček. Hosté už si pak konec zápasu pohlídali a odváží tři důležité body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola (trenér): Další mistrovské utkání na domácí půdě skončilo pro nás fiaskem. Někteří hráči základní sestavy upřednostnili svoje zájmy nad tímto důležitým zápasem. V prvním poločase jsme po hrubých individuálních chybách darovali tři branky soupeři a bylo po zápase. Je ale těžké se hněvat na hráče, kteří hrají na hranici svých možností, když ostatní třeba i kvalitnější jsou v době mistráku na dovolené nebo tancují… To si musí v kabině vyříkat hráči mezi sebou.

FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): V dnešním utkání jsme se museli potýkat s absenci několika hráčů i proto dnes nastoupila nová stoperská dvojice Hrádek - Sedláček která zafungovala velmi dobře. O naši útočné dvojici Blatný - Šťáva ani nemluvím to jsou naše mašiny na góly. Cely tým dneska makal velmi dobře. Příští týden je potřeba potvrdit tři body, kdy k nám zavítají Kouty.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - F. Horníček [-] , M. Vašíček [-] , M. Vašíček [-] , L. Jirásek [-] (59. T. Christian [-] ) , P. Humpola [-] , A. Pavelka [-] , D. Bracek [-] , L. Trdý [-] (46. L. Měchura [-] ) , V. Štefka [-] , V. Haviger [-] (65. J. Veselský [-] )

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - D. Čech [-] , R. Vašíček [-] , L. Horký [-] , R. Šťáva [-] , M. Blatný [-] , J. Večeřa [-] , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-] , R. Hrádek [-] , D. Hibš [-]

ŽK: 19. V. Štefka - 48. M. Sedláček , 70. M. Blatný , 83. R. Hrádek .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - DVOŘÁK Miloš, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

Domácí prostředí a elán rozhodne pro domácí. Budišovští se zatím na úvod sezony herně hledají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů