A. Svoboda 38. (p.)
A. Svoboda 90.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků pro třebíčskou FŠ


Branky


38. A. Svoboda (p.) , 90. A. Svoboda - 16. J. Zahrádka , 72. Y. Brovchenko , 86. T. Hobza
18

Divoký zápas skončil vítězstvím hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

 

Utkání možná nečekaně začali lépe domácí, kteří měli nějaké náznaky šancí, především hlavičku Wendla či střet R. Kittlera s brankářem Pospíchalem, jež ale ke smůle domácích neskončil penaltou. Od 10. minuty už to byli hosté, kteří byli na míči a hledali skulinky v domácí obraně, což se brzy podařilo. Rychlý a přesný míč od Lampíře středem hřiště mezi domácím blokem převzal Zahrádka, otočil se kolem beka z hranice šestnáctky vypustil tvrdý projektil, který Roudenský pouze škrtl a Foška se tak ujala vedení - 0:1. Hosté z Třebíče nepolevovali ve svém snažení přidat další branky. Když to nešlo středem, pomáhali si přesnými nákopy na křídla či kombinacemi na malém prostoru. Domácí zahušťovali prostory, a tak se hosté k žádné vyložené šanci nedostávali. Pohyb a přesnost přeci jen přinesly své ovoce v podobě pokutového kopu. Exekutor však nechal vyniknout Roudenského. Za chvíli se střetu Pospíchala s Ganzwohlem přeci jen kopala „desítka“ i na druhé straně. Přesná střela Svobody zapadla do levého spodního rohu a bylo srovnáno - 1:1. Domácí se po zbytek poločasu úspěšně bránili a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Hosté po přestávce rozhodli

 

I ve druhé půli si balón vzali do správy hosté a dobývali obranné torzo domácích, kteří byli hrozbou pouze z protiútoků, ale ty se nepodařilo dotáhnout k zakončení. Koncentrace a běhavost odrážela hostující útoky celkem úspěšně, ale fotbalovost si přeci jen našla cestičku a pěkným míčem mezi stopery a následnou přihrávkou na levou stranu přetavil tlak Fošky v branku Brovchenko - 1:2. Čas ubíhal, domácí prostřídali ve snaze srovnat a začali více útočit, bohužel však Pokorného střela z malého vápna byla zblokována a z odraženého míče po rohu netrefil zařízení z dobré pozice Urbánek. Hosté ještě udeřili z pravé strany, kde pěknou přihrávku do šestnáctky předvedl Růžička a Hobza tvrdou ranou mezi nohama stopera a podél brankáře poslal Fošku do dvougólového vedení - 1:3. Domácí neměli co ztratit, míč tažený po pravé straně se dostal k Sekanovi, jež stříleným centrem našel na zadní tyči Svobodu a ten i s tečí soupeře snížil na 2:3 z pohledu domácích. Poslední slovo v závěrečné minutě mohl mít opět beranovský plejer, ale jeho sólo bylo na poslední chvíli zastaveno. Třebíčští mají nespornou kvalitu a ta jim i dnes zajistila 3 body. Domácí si budou muset na výhru v nové soutěži ještě počkat.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Věděli jsme, co hosté asi budou hrát a snažili jsme se hrát účelně a důsledně. I když jsme relativně brzy inkasovali, přežili jsme penaltu, tak jsme z mála dokázali srovnat. Fotbalovost hostů byla znát, ale myslím, že jsme hráli celkem kompaktně, aby přeci jen hosté více hledali své hráče vysokými balony. Bohužel jsme dvakrát propadli a už nebyl čas to zvrátit. Hostům gratuluji a věřím, že příští zápas ovládneme my.

SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): S Velkým Beranovem jsme se utkali před 14 dny v pohárovém klání, které nám dalo důležité informace o jejich herní strategii. Věděli jsme, že budeme dobývat střední, mnohdy až nižší blok, což klade nároky na naši trpělivost a prostorovou participaci. Vyjma pár situací kdy jsme Beranov nechali jít do rychlého protiútoku, bylo tempo hry v naší režii, a to je pro nás momentálně podstatné.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - T. Mátl [-] , A. Svoboda [-] , M. Křenek [-] (81. J. Pokorný [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] (80. A. Šefčík [-] ) , R. Kittler [-] (80. O. Urbánek [-] ) , E. Wendl [-] , R. Ganzwohl [-] (88. J. Sekan [-] ) , D. Skála [-] , P. Kittler [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - D. Adam [-] (60. T. Růžička [-] ) , J. Zahrádka [-] , M. Minář [-] , V. Dvořák [-] , L. Hráček [-] (41. T. Hobza [-] ) , Y. Brovchenko [-] (72. M. Hobza [-] ) , K. Zerhau [-] , Z. Švéda [-] , V. Lampíř [-] , Š. Němeček [-]

ŽK: 76. R. Ganzwohl - 28. V. Lampíř , 61. J. Zahrádka , 72. Y. Brovchenko .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: BESEDA Petr - POJEZNÝ Karel, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra hostů

Opět týmy, které zatím moc neznám, ale v loňské sezóně FŠ válela v 1.B třídě a první zápas zvládla na výbornou, tudíž dávám dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů