Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov rozebral Velkou Bíteš


18

V Bedřichově se domácí po prohře v Herálci probrali a berou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Bedrníci se v sobotu odpoledne poprvé v sezoně představili na domácím stadionu. Jejich premiéru na vlastním stadionu si v I. A třídě skupině B nenechalo ujít 120 platících fanoušků, kteří ale na první vážnou příležitost museli čekat víc než čtvrthodinu hracího času. Po rohovém kopu propadlý balón na penaltě se snažil nasměrovat do sítě Tesař, ale tomu se nepodařilo propálit hradbu těl před sebou, k odraženému míči se dostal Neuwirth, který už dokázal síť napnout a poslat domácí do vedení - 1:0. Bedrníci tak vstřelili branku v novém soutěžním ročníku po 108 minutách. Domácí vedoucí branka evidentně uklidnila a nakopla. Do konce poločasu předvedli několik rychlých kombinačních akcí a na konci jedné z nich byl ve 27. minutě Štěpánek, který odehrál výborný první poločas - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Hodně vidět byl ale po celý zápas agilní Roman Diviš, s jehož napadáním měla hostující defenzíva problémy. Jenže středopolaři se stále nedaří protrhnout v soutěžním zápase střeleckou smůlu. Několikrát se v dobré příležitosti ocitl Dan Tesař, ale ani on se střelecky prosadit nedokázal. Po hodině hry se dostal na hřiště střídající David Lacina, který odehrál mistrovské utkání před deseti měsíci, pak vinnou dlouhého zranění musel být na dlouhou dobu v rekonvalescenci. Hned jeho prakticky první dotek s balónem mohl skončit v síti, ale jakoby nevyužitá šance ilustrovala chabé tempo a nasazení v druhé půli, která byla ve srovnání s prvním dějstvím kvalitativně o poznání horší. Čtvrthodiny před koncem nastřelili hosté brankovou konstrukci, ale konečné slovo měli domácí, když v poslední minutě upravil na konečných 3:0 upravil střídající Švaříček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Zbyněk Peštál (trenér): První poločas jsme odehráli slušně, ale mohli jsme dát více než dvě branky. Po poločase se nám nevedlo, chyběl nám pohyb. Hosté sice šance neměli, ale takhle se prezentovat nemůžeme.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Začátek nebyl z naší strany špatný, ale postupem času domácí převzali iniciativu a zaslouženě se dostali do vedení. My jsme toho moc nevymysleli, byli jsme všude pozdě a Bedřichov nás jednoduše přehrával. V druhém poločase už se náš výkon zlepšil, byli jsme to my, kdo diktoval tempo zápasu, škoda jen že jsme žádnou z šancí nepřetavili v branku, nejblíž byl Valsa, ale trefil jen tyč. Soupeř tak zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Tesař [-] (74. V. Pavlíček [-] ) , P. Štěpánek [-] , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] (81. M. Švaříček [-] ) , T. Grepl [-] (62. D. Lacina [-] ) , L. Dvořáček [-] , A. Samek [-] , J. Vodička [-] (46. D. Lengal [-] ) , J. Vorálek [-] (81. D. Cabúk [-] ) , T. Pokorný [-]

FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - J. Mejzlík [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , R. Valsa [-] , J. Pokorný [-] , F. Svoboda [-] , M. Smejkal [-] (56. J. Ráboň [-] ) , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-]

ŽK: 14. J. Vodička , 32. L. Dvořáček , 87. V. Pavlíček - 70. L. Pelikán , 83. R. Valsa , 87. T. Fiala .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: HÁNA Samuel - DOSKOČIL Pavel, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: remíza

Oba týmy nováček soutěže, od kterých zatím nevím, co čekat, zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích