1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedvědici nerozhodně


Branky


14

Dvě rychlé branky po přestávce rozhodly o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Nedvědice se ze začátku utkání nedržela stranou a na soupeře vlítla. Bylo poznat, že hráči žďárské rezervy jsou fotbalovější a s míčem si více rozumí než domácí. Ovšem velký problém hostujícímu družstvu dělalo hřiště a důraznost domácího celku. První půle byla poměrně vyrovnaná a na obou stranách byly vidět šance, ale kolem čtyřicáté minuty se hosté dostali do velké příležitosti a po hlavičce útočícího hráče brankář domácích míč nohou vykopl z brankové čáry.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Druhou půlku se domácím podařilo rychle vstřelit branku a dostat se do vedení. Hosté ale v zápětí odpověděli střelou zpoza šestnáctky a míč bohužel pro domácí družstvo skončil v bráně. Poté se nedělo nic zajímavého, hra byla často přerušována a fotbalovosti upadalo. Poslední šance domácích na výhru zmařilo břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola (trenér): V prvním mistrovském utkání jsme vybojovali bod za remízu s celkem, který v minulé sezoně skončil na třetím místě tabulky. První poločas byl soupeř v mírné převaze, ale druhý poločas patřil nám. Vedli jsme krátce jedna nula, ale bohužel soupeř bleskově srovnal. V devadesáté minutě mohli bratři Vašíčkové strhnout vítězství na naši stranu, ale bohužel ani jeden neměl dostatek štěstí v zakončení. Mrzí mě velice nízká návštěva i když šlo o historicky první utkání v 1.A třídě. Kluky musím pochválit za obětavý a fotbalový výkon.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): V prvním zápase jsme doplatili na to, co nás trápilo i minulou sezónu a to koncovku. V prvním poločase jsme mohli vstřelit klidně 3 branky a místo toho jsme od začátku druhé půle prohrávali. Naštěstí jsme rychle zareagovali, ale obrat se nepodařilo uskutečnit i když přišly další příležitosti. Domácím však nelze zapřít jejich bojovnost, nedali nic zadarmo a dost také těžili ze svého hřiště, které moc nesvědčilo naší hře. Šancí na vítězství jsme zde měli hodně, ale po neproměnění stoprocentní tutovky domácích v poslední minutě musíme brát i bod.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Pachlopník [-] , M. Vašíček [-] , M. Pachlopník [-] , V. Haviger [-] , P. Humpola [-] , L. Jirásek [-] (67. T. Christian [-] ) , A. Pavelka [-] , J. Sytař [-] (83. D. Bracek [-] ) , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - Z. Peňáz [-] , M. Srnský [-] (22. J. Osmík [-] ) , M. Přibyl [-] , P. Viliš [-] (79. D. Kulhánek [-] ) , T. Peňáz [-] , M. Bureš [-] , D. Novotný [-] , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] , M. Zažímal [-]

ŽK: 22. J. Sytař , 48. V. Štefka , 71. M. Pachlopník , 80. P. Humpola - 13. Z. Peňáz , 24. P. Viliš , 38. M. Bureš , 42. T. Peňáz . ČK: 90. J. Pachlopník .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - NOVÁK Kamil, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra hostů

Proti postoupivšímu nováčkovi soutěže, navíc na jeho půdě, to je vždy velmi těžký start. Žďár si s tím však dokáže poradit a bude o gól lepším týmem.

Tip: výhra hostů