3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava bere tři body


Branky


13

Želetava otočila zápas s nováčkem soutěže a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí nastoupili s odhodláním, držet míč na svých kopačkách a zabrzdit tím nováčkovský elán hostů. To vše vzalo za své již ve 2. minutě. kdy domácí stoper Vrbka M. namazal do samostatné úniku Svobodovi a hosté vedli 0:1. V 8. minutě si udělal kužele z domácí obrany hostující útočník, ale Tománek vyrazil jeho střelu na roh. Že jsou domácí stále na letní dovolené ukázal následný roh. Hostující Wendl měl dostatek času vybrat si kam svou hlavičku pošle a rozvlnil síť podruhé - 0:2. Z katastrofálního úvodu se Želetava zvedala těžko a v prvních dvaceti minutách stála za zmínku jen střela Daniela do boční sítě. Až ve 27. minutě si půjčil míč domácí kapitán Simandl obešel několik protihráčů a snížil - 1:2. Hosté byli dále aktivní a více závarů a náznaků měli oni, ale naštěstí pro domácí bez vážnějšího ohrožení Tománkovi branky. A tak přišel trest pro hosty a ve 44. minutě srovnal po Simandlově rohu důrazný Čurda - 2:2.  

Domácí po přestávce rozhodli

Druhou polovinu odstartoval Vrbka M., kdy jeho ránu v 54. minutě vyrazil hostující brankář jen před Čurdu a ten dovršil obrat 3:2. Hosté se hnali za vyrovnáním měli několik šancí, ale dvakrát domácí podržel Tománek. Na druhé straně mohl z brejků rozhodnout Simandl, ale hledal ještě lépe postaveného spoluhráče. V 75. minutě domácím situaci zkomplikoval do té doby dobře hrající Daniel, který přehnal svůj důraz a zcela zbytečně oslabil domácí. Vyrovnat mohl hostující Sekan, ale jeho zbrklé zakončení neohrozilo domácí branku. Závěr už si domácí i v deseti zkušeně pohlídali, když několik posledních minut dohrál Simandl se střídajícím Pacasem s míčem na kopačkách u soupeřova rohového praporku. A tak, po né úplně přesvědčivém výkonu, zůstávají první tři mistrovské body v Želetavě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Vstup do utkání byl katastrofální, dlouho nám trvalo vrátit se do zápasu naštěstí jsme do poloviny srovnali. V druhé půli jsme byli šťastnějším týmem, určitě ne lepším. Za 3 body na úvod jsme rádi.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Vstup do zápas nám vyšel na výbornou, domácím jsme zatápěli a výsledkem byly naše dvě branky. Kdybychom dali další alespoň dvě šance, myslím, že mohlo být po zápase. Bohužel ještě do přestávky jsme dvakrát inkasovali, přičemž první gól byl z naší strany zbytečný. Ve druhé půli jsme dostali rychlý gól, který utkání pozměnil, domácí čekali na brejky a my hledali způsob jak ohrozit domácí branku. I přes šance utkání srovnat jsme branku nedali ani po 20 minutové přesilovce, a tak nám první zápas výsledkově hodně zhořkl.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Vrbka [-] (70. M. Poledna [-] ) , V. Čurda [-] , T. Veselský [-] , T. Simandl [-] , Š. Vladeka [-] , F. Kasáček [-] , M. Jičínský [-] , M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] (70. F. Šebek [-] ) , Z. Daniel [-]

TJ Velký Beranov 1975
Š. Krpálek [-] - A. Svoboda [-] , T. Mátl [-] , J. Pýcha [-] (20. J. Sekan [-] ) , R. Kittler [-] , O. Urbánek [-] (68. J. Pokorný [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (84. Š. Trnka [-] ) , D. Skála [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 72. V. Čurda , 80. F. Kasáček - 69. P. Kittler , 69. D. Skála , 89. Š. Trnka . ČK: 75. Z. Daniel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - BOUDA Josef, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Želetava by si měla na domácím hřišti poradit s nováčkovským elánem Beranova. Když to domácí ofenzivě sedne, mohou se diváci těšit na brankové hody.

Tip: výhra domácích