J. Grus 25.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice zdolaly Mělník, rozhodl jediný gól Jana Gruse


Branky


25. J. Grus
0

Fotbalisté Luštěnic přivítaly na svém hřišti fotbalisty Pšovky Mělník, která přicestovala bez několika základních opor. Hostující trenér Karel Grabmüller to tedy neměl se složením základní jedenáctky jednoduché a se svými svěřenci nakonec opustil Luštěnice s těsnou porážkou 1:0, o které během prvního poločasu rozhodl Jan Grus, a v rozhovoru si nebral servítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodla jediná přesná střela

Průběh utkání v Luštěnicích toho příliš mnoho nenabídl. V dresu hostující Pšovky Mělník měl jedinou dobrou brankovou příležitost na kopačce kapitán Radek Miřatský, který to vzal správně na sebe, v pokutovém území se zbavil dvou obránců a poté vypálil těsně mimo. 

 

Domácí fotbalisté měli potřebné štěstí a do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením, když se v pětadvacáté minutě prosadil Jan Grus. Záložník Luštěnic zakončil jednu z mála pohledných akcí přesnou střelou do horního rohu brány a již před přestávkou rozhodl o vítězství svého týmu.

Hosté marně usilovali o vyrovnání

Ačkoliv Mělník přicestoval na hřiště soupeře v poslepované sestavě, ve druhém poločase si dokázal vytvořit územní převahu. Té však něco chybělo a domácí brankář Ladislav Řezáč neměl příliš mnoho práce, respektive žádnou. Nadějným kombinačním akcím scházela přesná finální přihrávka. 

 

Jediné, na co se hosté zmohli byli centry do pokutového území, ty však domácí fotbalisté dokázali odvracet a své jednobrankové vedení udrželi až do závěrečného hvizdu. Zápas nabídl podprůměrný fotbal, ačkoliv v něm nakonec padl alespoň jeden gól. Zejména ve druhém poločase byla hra ze strany obou týmů chabá a fanoušci, kteří na zápas dorazili, toho příliš mnoho neviděli.

 

Uvidíme, v jakém počtu se sejdou hráči Mělníka v příštím zápase, ale věřme, že se situace uvnitř týmu pro dobro týmu i atraktivity další utkání co nejdříve vyřeší. Mělník čeká o víkendu náročné utkání proti Klecanům, které v tomto kole porazily vedoucí Brandýs nad Labem, zatímco Luštěnice zavítají na hřiště Radimi, jenž je povzbuzena velkým domácím vítězstvím 7:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (FK Pšovka Mělník): „Utkání se nezúčastnili již dříve ,,omluvení" hráči Pokorný (zraněn), Cemper (zahraniční dovolená),Chytil (rodinná oslava na Moravě),Novák (dovolená nikomu nenahlášená), Šimandl (nemocen). Z tohoto důvodu nebyli k utkání nominováni Šuba, který se nedostavil bez omluvy k utkání a údajně hrál za B tým, a Štástka, jenž údajně odjel na Slovensko, snad na dovolenou. Tohoto mladého hráče, který přišel v létě z dorostu, se týká to samé, co Šuby. Neomluvil se. Zajímavé na tom je, že se to dlouhodobě opakuje i u jiných zatím nejmenovaných hráčů nikdo nic neřeší. Asi je to všem jedno a klub pracně sehnané finanční prostředky na provoz klubu a vytváření podmínek pro hráče v podstatě vyhazuje oknem a od těchto problémových hráčů si to nechá líbit. Hráčům, kteří se utkání zúčastnili patří mé poděkování a respekt, i když se bohužel v plné nahotě v utkání ukázalo, kdo na tuhle soutěž 1.A třídy nestačí, a že konkurenční prostředí není zas až tak silné. Osobně nemám z toho utkání dobrý pocit, který umocňují jmenovaní hráči. Jsem doslova zhnusen.“



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] - M. Sabol [-] (90. M. Korec [-] ) , J. Kopa [-] , T. Hrdlička [-] , Š. Řehák [-] , J. Grus [-] (89. V. Horák [-] ) , J. Hůlka [-] , T. Holčapek [-] (70. R. Hrdlička [-] ) - - L. Lasák [-]

FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - F. Drápal [-] (76. V. Braunšveig [-] ) , M. Žák [-] , R. Miřatský [-] , F. Hakl [-] , M. Mrvík [-] , Z. Trnka [-] , M. Krejčík [-] , D. Grabmüller [-] , L. Tomášek [-] , J. Žižka [-]

ŽK: 11. Š. Řehák , 32. T. Hrdlička , 67. L. Řezáč - 21. D. Grabmüller , 43. F. Drápal , 65. Z. Trnka .
Místo: TJ Luštěnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prosr Tomáš - TOBIŠKA Stanislav, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.