Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stejně bodů, skóre jiné - Polná vyhrála a drží krok s prvním místem v tabulce


Branky


22

Stejně bodů, ale Okříšky lepší skóre. Polná s Okříšky bojovali o to, kdo bude držet krok s Pelhřimovem. Podařilo se to Polné, která vyhrála nad Okříškami. V tabulce je to boj o každou příčku, protože s body je to opravdu těsně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Slavoj vlétl to utkání s obrovskou chutí a hned v páté minutě měl obrovskou šanci Apfelthaler, ale Fiala jeho pokus na brankové čáře zastavil. V 9.minutě byl za vápnem faulovaný polenský hráč a Voráč krásnou střelou do šibenice otevřel skóre na 1:0. Oříšky se nemohli dostat do tempa a provázela je řada nepřesností. Ve 30.minutě po rohovém kopu zvýšil Apfelthaler na 2:0. Hosté, ale potom lehce převzali iniciativu a začali zlobit polenského gólmana Dubu, který musel vytáhnout v první půli několik skvělých zákroků.

Druhý poločas

Druhý poločas v podstatě opanovalo hřiště jen jedno mužstvo a to byl polenský Slavoj, který Okříšky přehrával a vytvářel si šance na vstřelení gólu. Dočkal se zaslouženě v 62. minutě Drápela, kdy po pěkné akci dorážel do prázdné brány. V 69.minutě výborně hrající Voráč, sebral za vápnem míč hostujícímu brankáři a v podstatě do prázdné brány zvýšil na konečných 4:0. Okříšky určitě nebyly špatným týmem a i po fotbalové stránce ukázali svou kvalitu a o tom, že jsou v popředí tabulky není pochyb, ale Slavoj měl prostě svůj den a odehrál v této sezóně nejlepší zápas!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Proti dobře hrajícím Okříškám jsme odehráli asi nejlepší utkání v dosavadním průběhu sezóny. Kluci zaslouží velikou pochvalu za předvedený výkon. Hráli s chutí a ve vysokém tempu po celých devadesát minut. Divákům se utkání muselo líbit a bylo tou nejlepší pozvánkou do Stáje na derby utkání proti místnímu výběru. Věříme že nás v hojném počtu pojedou podpořit a vytvoří nám domácí prostředí. Doufám že zranění kapitána Kuby Holuba nebude vážné a bude příští týden k dispozici."




Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - P. Juříček [-] , M. Drápela [-] (73. T. Čaloud [-] ) , D. Voráč [-] , T. Diviš [-] (84. T. Krečman [-] ) , A. Apfelthaler [-] (84. V. Bradáč [-] ) , J. Fuxa [-] (73. J. Kubec [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] (60. V. Voráček [-] ) , F. Sobotka [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (75. M. Veleba [-] ) , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] (78. P. Dubský [-] ) , P. Molák [-] (46. T. Trnka [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] (46. M. Zeman [-] ) , J. Částka [-] , V. Němec [-]

ŽK: 26. F. Sobotka , 57. A. Apfelthaler , 80. M. Pecina - 8. O. Benda , 28. P. Molák .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - NIEDERLE Zdeněk, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích