0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice zvládli zápas proti Náměšti


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Utkání hrané za krásného počasí přilákalo do ochozů krásnou návštěvu 350 diváků a rozhodně nenudilo. Od začátku utkání jsme byli aktivnější a dostávali se na dostřel branky domácích. Slibné šance jsme však nedokázali zakončit a tak zahřmělo i na druhé straně. Po centru z pravé strany se ve 20´ minutě dostal do zakončení Vrba. S jeho pokusem i následnou dorážkou si však poradil brankář Laš a na tabuli tak dál svítilo bezbrankové skóre. Domácí hrozili zejména po standartkách. S těmi si však naše obrana věděla rady. Skóre se konečně menilo ve 33´ minutě. Po jednom rohu domácích sebral odražený balon na našem vápně Durajka a pelášil do otevřené obrany domácích. Ve velkém čtverci našel Šmardu který propálil Pěnčíka a poslal nás do vedení. Navýšit vedení mohl v zápětí Sobotka který se proháčkoval vápnem, sám před gólmanem však nezamířil přesně a jeho pokus skončil těsně mimo. Do dalšího sólového úniku se dostal Petr Kučera. V rozhodující okamžik si však balón ukopl. Do kabin se tak šlo za našeho těsného vedení.

Druhý poločas

S cílem nedostat gól a nejlépe aspoň jeden přidat, jsme nastoupili do druhé půle. Náměšť se ale nepoložila a nedala svou kůži lacino. Jejich hra do plných nám však hrála do karet a my měli několik vyložených šancí, které však většinou končili mimo tři tyče domácích, nebo v rukavicích brankáře Pěnčíka. Domácí stejně jako v první půli hrozili hlavně po standartních situacích a rohových kopech kterých kopali nespočet. Po jedné ze standartek měl gól na hlavě Bednář. Na našeho gólmana však nevyzrál a dál jsme drželi jednobrankové vedení. Skóre se tak měnilo až v samém závěru. Pojišťovací branku přidal v 85´ Michal Sobotka. Krásnou přihrávkou ho poslal do zakončení Roman Duraka a pro Sobiča už nebyl problém prostřelit domácího brankáře. V 90´ minutě mohla Náměšť ještě snížit. Ze závaru jak jinak než po rohovém kopu, se však domácí neprosadili a tak všechny body putují do Rapotic po výhře 0:2 a konečně i s nulou na kontě.

 

Report z https://www.fcrapotice.com/aktuality/detail/981-acko-v-derby-zdolalo-namest



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pěnčík [-] - M. Štolfa [-] , J. Tomek [-] (46. M. Matoušek [-] ) , M. Preisner [-] , J. Rubák [-] - T. Vrba [-] , M. Chadim [-] , M. Outulný [-] (89. J. Hort [-] ) , M. Homola [-] , T. Tumurbaatar [-] - R. Bednář [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - J. Heres [-] , A. Palát [-] (82. D. Zahrádka [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Jarý [-] , M. Laš [-] , P. Kučera [-] (89. J. Matoušek [-] ) , M. Jašek [-] , R. Durajka [-] , M. Šmarda [-] , M. Sobotka [-]

ŽK: 30. R. Bednář , 47. M. Preisner , 87. T. Vrba - 54. V. Adamenko .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - FRYČ Vlastimil, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů