1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná se štěstím těsnou výhru uhájila


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání vstoupila lépe Polná ,ale série rohových kopů ke gólu nevedla, domácí se snažili kombinovat a tlačili se před hostujícího brankáře, hosté pozorně bránili a spoléhali na rychlé brejky. Domácí měli 2-3 dobré možnosti, ale Polenští snajpři tentokrát nebyli produktivní. První a zároveň poslední gól utkání padl ve 43.min.,dlouhý aut Holuba přiklepl Pecina Divišovi a ten se trefil parádně 1-0.

Nové Město na Moravě zabralo, ale nevyrovnali

Druhý poločas převzala iniciativu Vrchovina. Polná přestala být aktivní a spíš se soustředila na udržení výsledku . V 61.min.mohl pojistit vedení domácích Apfelthaler, ale z dobré pozice přestřelil branku. Hosté zle zatápěli Polenské defenzivě a vytvářeli si dost šancí na vstřelení vyrovnávajícího gólu. Polná se štěstím a díky skvěle chytajícímu Patriku Dubovi nakonec těsnou výhru uhájila.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Dneska jsme za tři body hodně rádi. Náš výkon měl k optimálu daleko. Zbytečně jsme se přizpůsobili nakopávané hře Vrchoviny a nehráli tak jak jsme měli a mohli. Do tolika možností co měla Vrchovina si nemůžeme dovolit soupeře pouštět a nebýt Patrika Dubi v brance těžko by jsme vyhráli. Nicméně máme další výhru a je pro nás velmi cenná. V tabulce jsme jen o skóre třetí, ale musíme ze zlepšit, žádný lehký soupeř nás nečeká a podobný výkon by nám v dalších utkáních jen těžko stačil na body."




Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - T. Čaloud [-] (64. M. Drápela [-] ) , D. Voráč [-] (83. P. Juříček [-] ) , T. Diviš [-] , A. Apfelthaler [-] (78. T. Krečman [-] ) , J. Fuxa [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , V. Voráček [-] , F. Sobotka [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Blažíček [-] , J. Veselý [-] (80. T. Dobrovolný [-] ) , D. Bača [-] , R. Červenka [-] (46. R. Hlaváč [-] ) , A. Boušek [-] (58. V. Veselý [-] ) , M. Jícha [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , M. Kutra [-] (56. M. Šmída [-] )

ŽK: 32. A. Apfelthaler , 61. F. Sobotka - 28. L. Polnický , 29. M. Kutra . ČK: 92. D. Bača .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: LANDSMAN David - HANZL Daniel, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích