4:1
(2:1)
16. D. Procházka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 10:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná si nechala body doma!


Branky


23

Sapeli Polná má opět body doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice drželi krok

Trenéři Sapeláků udělali oproti utkání v Dukovanech tři změny v základní sestavě.Již v první minutě se dostal do šance Petr Sodomka, gólman hostí byl však pozorný. O dvě minuty později byl opět v šanci Petr Sodomka, stoper hostí stihl zachránit. Ve 12.minutě podržel svůj tým gólman Rapotic, když zakročil před Filipem Bačkovským. Ve 14.minutě vyslal Jirka Mužík do úniku Petra Sodomku, ten obešel obránce a naservíroval míč Michalu Mikešovi, který nezaváhal 1-0. Komplikaci přinesla 16.minuta, kdy jsme si vstřelili úplně zbytečně vlastní gól 1-1. Ve 24.minutě připravil Jirka Mužík gólovku pro Kubu Bačkovského, ten však gól vstřelit nedokázal. V 32.minutě nebezpečně vypálil Jirka Mužík, gólman hostí střelu nadvakrát zpacifikoval. Ve 45.minutě jsme šli znovu do vedení, Petr Sodomka si poradil s obránci a Jirka Mužík mířil přesně k pravé tyči 2-1.

Sapeli Polná dokázala navýšit skóre

V 53.minutě předvedli Sapeláci secvičenou akci. Po kombinaci Michala Mikeše a Marka Šimka druhý jmenovaný přesně odcentroval na Petra Sodomku a ten byl neomylný 3-1. Potom se vyznamenal Pokorný, když kryl dělovku soupeře. V 70.minutě vyrazil gólman Laš bombu Jirky Mužíka na rohový kop. Potom si poradil i se střelami Ondry Víchy a Adama Průchy. V 80. minutě jsme přidali čtvrtou branku, když se  po rohu Jirky Mužíka prosadil hlavou Tomáš Matějíček 4-1. Pátou branku mohl přidat Tomáš Poul, posléze i po krásné kombinaci Adam Průcha, ale skóre se již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček, trenér: "Zápas měl podobný průběh, jako minulé kolo v Dukovanech. Hosté hráli v první půli velmi dobře a dělali nám svým pohybem problémy. Postupem času jsme ale začali přebírat iniciativu a ve druhém poločase šel náš výkon nahoru. Pomohla nám i kvalita hráčů ze střídačky."




Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Bačkovský [-] (55. A. Průcha [-] ) , P. Sodomka [-] (82. D. Padrnos [-] ) , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] (74. T. Matějíček [-] ) , M. Boháček [-] , F. Bačkovský [-] (55. T. Poul [-] ) , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] (82. P. Barák [-] ) , O. Vícha [-] , D. Procházka [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - V. Adamenko [-] , P. Tesař [-] , M. Němec [-] , M. Jašek [-] , M. Jarý [-] (76. M. Matoušek [-] ) , M. Laš [-] , D. Liusik [-] , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] , R. Durajka [-]

ŽK: 78. M. Laš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů