0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice neměli svůj den a Okříšky si vezou body domů


Branky


19

Okříšky vezou body domů. Rapoticím se zápas nepovedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu utkání jsme byli aktivnější, ale vyloženou brankovou příležitost jsme si nevypracovali. Okříšky se na svůj první zářez nemuseli ani moc namáhat. Odražený míč do lajny jsme vypustili a z následného centru jsme obdrželi první lacinou branku. Okříškám vstřelená branka hrála do karet a ze zataženého obraného valu spoléhali na brejky, které však k zakončení nedotáhli. Bohužel ani my jsme se po slibných akcích k zakončení nedostali a když, tak jsme branku vůbec netrefili. V závěru první půle jsme hostům opět darovali lacinou branku, když centr nezpacifikoval Laš a hráč hostů neměl problém uklidit do odkryté branky.

Druhý poločas

Druhá půle se nesla ve znamení dobýváni branky hostů. Ve vápně nám však chyběl potřebný důraz. Možnost ke snížení jsme měli i ze tří přímých kopů. Laš ze dvou pokusů jen protáhl gólmana a Durajka těsně přestřelil. Hosté hráli co potřebovali a do útočných manévrů se moc nepouštěli. Pro nás bylo velice složité se do obraného valu dostat a branku hostů jsme vůbec neohrozili. Třicet minut před koncem vyslal trenér do hry třetího útočníka. Ani tento tah však změnu nepřinesl a dál jsme jen marně dobývali velký čtverec hostů. Hra vabank otevírala okna v obraně a hosté podnikali rychlé brejky. Poslední z nich zakončil v 88´ minutě střídající Molák a dal tak výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Brabenec, trenér: "Po roce jsme tak na našem hřišti okusili hořkost porážky. Zápas s Okříškami nám ukázal, že naše chyby budou nekompromisně trestány a pro lepší výsledek budeme muset přidat na bojovnosti i na fotbalovosti."




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Sobotka [-] (58. P. Tesař [-] ) , M. Němec [-] (81. J. Matoušek [-] ) , M. Jašek [-] , M. Jarý [-] , M. Laš [-] , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] , R. Durajka [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] (86. M. Veleba [-] ) , V. Bulant [-] (81. V. Němec [-] ) , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] (71. P. Molák [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , J. Částka [-]

ŽK: 67. M. Jašek , 79. D. Liusik - 60. M. Dočekal , 81. P. Molák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŘÍŽ Jan, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích