0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chybělo štěstí, Sapeli Polná veze body domů!


Branky


45. T. Poul , 65. P. Sodomka
20

Domacímu týmu chybělo štěstí. Sapeli Polná bere body domů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybělo štěstí, bojovný poločas

Sapeláci se poprvé v jejich historii představili na velmi pěkném stadiónu v Dukovanech. Na velmi kvalitním trávníku se v první půli hrál vyrovnaný a neurovnaný fotbal. Ve 4. minutě poprvé zahrozili Sapeláci, když střelu Máry Šimka z přímého kopu bezečně lapil domácí gólman Křišťal. V 17. minutě domácí dobře zahráli rohový kop, který ale zakončili hlavičkou mimo naši branku. Ve 21. minutě jsme ztratili na polovině hřiště zbytečně míč, domácí vyrazili do brejku, který zakončili pěknou dělovkou do břevna od kterého šel míč nad branku. V 33. minutě unikl Filip Bačkovský po levé straně, nasadil jesle krajnímu bekovi a přihrál do gólovky Ondrovi Přibylovi, ten však nastřelil tyč dukovanské branky. Ve 45. minutě založil akci Mára Šimek, pokračoval v ní Adam Průcha, jehož lob vyslal do úniku Tomáše Poula, ketrý angličanem od tyče poslal Sapeláky do vedení 0:1!

Druhý poločas

Do druhé půle již Sapeláci vstoupili aktivně a ve 49. minutě po akci Ondry Přibyla mohl skórovat Adam Průcha, hledal však ješte Petra Sodomku, kterému se však gól vstřelit nepodařilo. v 53. minutě Sapeláci sehráli další vydařenou kombinaci po ose Petr Sodomka - Tomáš Poul - Adam Průcha, posledně jmenovaného vychytal domácí gólman. V 62. minutě zahrával domácí Sobotka přímý kop a jeho dělovka mířila přímo do pravé šibenice. Tomáš Pokorný předvedl famózní zákrok a míč vyrazil na rohový kop. V 65. minutě vytvořili naši hráči závar v šestnátce Dukovan, po hlavičce Kuby Bačkovského, střele Adama Průchy, dokonal dílo Petr Sodomka 0:2! V 79. minutě unikl po levé straně Filip Bačkovský a při jeho bombě se vyznamenal Křišťál. V 84. minutě měl tutovku Jakub Bačkovský, ale střela z jeho kopačky minula branku. A tak mohli v 89. minutě korigovat skóre domácí, proti byl Tomáš Pokorný a střelu vyrazil. Utkání tedy skončilo výhrou Sapeláků 0:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Filip Dvořáček, trenér: "V prvním poločase nás domácí velmi dobře dostupovali a nám se nedařilo dostávat se do větších šancí. Uklidnil nás až gól Poula do šatny. V druhé půlce jsme naší hru zlepšili, zaslouženě zvýšili na 2:0. Nebyl to pro nás jednoduchý zápas, Dukovany hráli velmi dobře a o to cennější jsou pro nás 3 body z venkovního hřiště."




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Sobotka [-] , M. Tofl [-] , P. Sedláček [-] , R. Čapoun [-] , J. Fojtášek [-] (70. O. Jacko [-] ) , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] , D. Viklický [-] (58. F. Žáček [-] ) , Š. Pelán [-] , J. Novák [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - P. Sodomka [-] (89. P. Fišer [-] ) , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] (82. T. Matějíček [-] ) , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , M. Boháček [-] , F. Bačkovský [-] , M. Mikeš [-] , J. Mužík [-] , T. Poul [-] (64. J. Bačkovský [-] )

ŽK: 76. Š. Pelán - 73. J. Bačkovský , 80. P. Sodomka .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: STRAKA Karel - LANDSMAN David, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů