2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapoticím patřil první poločas zápasu


Branky


17

Rapoticím patřil první poločas zápasu, ale ten druhý jakoby zamrzli a soupeř si to vzal do svých rukou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o dvou gólech

Úvod zápasu patřil domácím, kteří se postupně díky své hře dostávali do šancí. Viditelně zaskočená rezerva Vrchoviny si nevěděla s domácím presinkem rady a již v páté minutě mohla inkasovat, ale velkou příležitost nevyužil Petr Kučera. Rapotice byly i nadále lepší a nebezpečnější. Skóre zápasu mohli postupně otevřít Šmarda, Durajka a opět Kučera, ale v zakončení nebyli úspěšní. Vrchovina si v první půli vypracovala pouze náznak šance, kdy po brejku prolétl míč pokutovým územím, ale nikdo z hostujících hráčů na něj nedosáhl. Domácí zužitkovali svůj tlak až ve 32. minutě, kdypo rychlé akci středem vstřelil historicky první gól v krajském přeboru Michal Šmarda. Než se hosté stačili vzpamatovat, tak inkasovali po druhé, kdy hezkou kombinační akci zkušeně zakončil Aleš Palát.

Druhý poločas už pouze o jednom gólu

Ve druhé půli se obraz hry změnil. Domácí se více zatáhli a jakoby se báli o výsledek. Vrchovina po prostřídání zvýšila tempo, ale až na několik náznaků si vyloženě gólovou akci v prvních dvaceti minutách druhé půle nevypracovala. Hosté se dočkali kontaktního gólu až v 76. minutě, kdy díky svému důrazu a sérii několika nešťastných odrazů vstřelil důležitou branku Roman Hlaváč. Hosté poté svůj tlak stupňovali, ale zodpovědně hrající domácí si nakonec s vypětím všech sil první domácí vítězství, a první vítězství v krajském přeboru vůbec, pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Brabenec, trenér: Do zápasu jsme šli s novým rozestavením, čímž jsme soupeře viditelně zaskočili. V první půli jsme si vytvořili několik vyložených šancí, ale pouze dvě jsme dokázali využít. Druhý poločas jsme chtěli hrát nadále aktivně, nedostat soupeře do hry. S vypětím všech sil se nám to dlouho dařilo. Vrchovinu nakopla kontaktní branka, ale přesto jsme zápas dovedli do vítězného konce. Musím všechny pochválit za přístup k utkání.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Jarý [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Němec [-] (67. J. Matoušek [-] ) , D. Liusik [-] , P. Kučera [-] (74. P. Tesař [-] ) , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] (87. J. Heres [-] ) , R. Durajka [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - P. Sytař [-] , R. Červenka [-] (56. L. Polnický [-] ) , R. Hlaváč [-] , V. Dobrovolný [-] , M. Šmída [-] , V. Veselý [-] (85. J. Liška [-] ) , R. Blažíček [-] (56. L. Slavíček [-] ) , Š. Peňáz [-] , J. Veselý [-] , J. Chytrý [-]

ŽK: 76. D. Liusik , 78. V. Adamenko - 22. Š. Peňáz , 81. L. Polnický .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - BENEŠ Jiří, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích