Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs nad Labem se vrátil zpět na vítěznou dráhu


Branky


0

Fotbalisté Bradýsa nad Labem si zpravili chuť poté, co po porážce v Klecanech v úvodním zápase 6. kola 1.A třídy skupiny B porazili rozdílem třídy FK Dlouhou Lhotu, které pauza příliš neprospěla, a vrátili se zpět na vítěznou dráhu. O osudu utkání rozhodli během úvodní čtvrthodiny dva góly, který vstřelili hráči s titulem Hráč kola útočník Martin Kovařík a Aleš Maršner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl první poločas

Fanoušci Brandýsa mají svou oficiální vlajku, kterou se mohou pyšnit stejně jako výsledky svého týmu, který vlétl do zápasu s Dlouhou Lhotou pořádně zostra a během úvodních šedesáti sekund se ujal vedení, když se přesnou střelou prosadil Martin Kovařík.

 

Fotbalisté Dlouhé Lhoty působili jako opaření a vzhledem k více než brzy inkasované brance se jim ani nelze divit. Domácí Brandýs nad Labem po úvodním gólu převzal otěže zápasu pevně do svých rukou a po necelé čtvrthodině hry už vedl 2:0, když se prosadil Aleš Maršner.

 

Až do závěru prvního poločasu to vypadalo, že Dlouhá Lhota ty nejhorší chvíle přežila a po přestávce by se mohla s dvoubrankovým mankem ještě něco pokusit udělat, jenže třetí hřebíček do pomyslné rakve přidal pět minut před přestávkou Miroslav Sunkovský.

Po přestávce už se utkání pouze dohrávalo

Druhý poločas už žádný gól nenabídl a Brandýs nad Labem zkušeně hlídal své tříbrankové vedení. Domácí už se nemuseli hnát směrem dopředu a vzhledem k tomu, že Dlouhá Lhota žádný ze svých náznaků šancí k ničemu nedotáhla, ve zbytku utkání už diváci gól neviděli.

 

Přesto byl k vidění ještě jeden dramatický okamžik, který na obou stranách vyvolal vášně. Radek Mynář dvacet minut před koncem přerušil útočnou snahu domácího Brandýsa nad Labem ostrým zákrokem zezadu, za který viděl okamžitě červenou kartu, ta však už na výsledku utkání nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda FK Brandýs nad Labem): "Do utkání jsme vstoupili s odhodláním a brzy jsme soupeři vstřelili dvě branky, které naším soupeřem viditelně otřásly. A když se podařilo vstřelit třetí branku ještě do přestávky, bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhé půli byla hra vyrovnaná, kaňkou bylo vyloučení zkušeného Radka Mynáře."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] , M. Sunkovský [-] , M. Stross [-] , D. Rek [-] - A. Maršner [-] (86. P. Kukal [-] ) , D. Folwarczny [-] , J. Prokop [-] (84. F. Braborec [-] ) , M. Kubeš [-] , V. Bojkovič [-] (78. J. Hořejš [-] ) - M. Kovařík [-] (74. L. Řapek [-] ) -

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] (70. L. Zdobinský [-] ) , M. Šťastný [-] , O. Zdobinský [-] - R. Koubek [-] (46. M. Nekola [-] ) , J. Horák [-] (80. P. Nastoupil [-] ) , J. Novotný [-] - A. Kořínek [-] , R. Mynář [-] - M. Limr [-]

ŽK: 71. J. Janáček , 84. J. Hořejš - 20. P. Lukáš , 56. J. Bejr . ČK: 71. R. Mynář .
Hráči zápasu: M. Stross , M. Kovařík .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - VELEBIL Tomáš, BŘEZNOVSKÝ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.