Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim na svém hřišti přestřílela Luštěnice


Branky


0

Fotbalisté Radimi přivítali na svém hřišti v rámci 6. kola Luštěnic a oba týmy se postaraly o nádherný a dramatický fotbalový zážitek. Utkání nabídlo celkem sedm gólů a z vítězství se nakonec radovala Viktoria Radim, která zvítězila v přestřelce těsně 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Radimi hrál prim atraktivní ofenzivní fotbal

Fanoušci domácí Viktorie čekali na úvodní gól do pouhé páté minuty, kdy se prosadil Filip Hrbek. Svěřenci trenéra Petra Šafránka se však neradovali z gólu příliš dlouho a po necelé čtvrthodině hry bylo vyrovnáno, když se přesnou střelou mimo dosah brankáře Arnošta Kopeckého prezentoval Tomáš Holčapek a rychle vyrovnal na 1:1.

 

Po půlhodině hry se domácí fotbalisté Radimi vrátili do vedení, které během pouhých tří minut rychle pojistili. Ve 33. minutě vstřelil druhý gól domácího týmu Jaroslav Čábelka a na jeho branku vzápětí rychle navázal Jakub Kovařík. Zbytek prvního poločasu už žádný gól nepřinesl a Radim odcházela do šaten za dvoubrankového vedení 3:1. Skóre mohlo být ještě vyšší, jenže domácí fotbalisté jednou orazítkovali tyč a ve druhém případě pro změnu břevno.

Hosté se přes nepříznivý stav utkání nevzdali

Deset minut po přestávce Radim vstřelila čtvrtý gól, o který se postaral Štěpán Růžička, a zdálo se, že Viktoria si snadno dokráčí pro tři body. Jenže nakonec tomu tak nebylo, tříbrankový náskok domácí hráče uchlácholil a sedm minut na to přišel trest z kopačky Jana Grusa. Luštěnice rychle zareagovaly na inkasovaný čtvrtý gól a opět prohrávaly o dvě branky.

 

Dlouho to vypadalo, že Radim dvoubrankové vedení i přes příležitosti soupeře udržení, jenže v devadesáté minutě se prosadil Jaroslav Kopa a do závěrečných okamžiků zápasu ještě vykřesal pro svůj tým naději. Pověstná jiskra naděje ale rychle zhasla a domácí se se závěrečným hvizdem radovali z těsného vítězství v nádherném zápase 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Potřebovali jsme získat tři body, což se nám podruhé v řadě v domácím prostředí povedlo, přestože hosté po přestávce zápas zdramatizovali. Úkol se nám podařilo splnil a jsme spokojeni."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , A. Baško [-] , M. Tománek [-] , F. Říha [-] - F. Hrbek [-] , V. Bellada [-] (80. L. Synek [-] ) , J. Čábelka [-] (59. M. Mjartan [-] ) - J. Kovařík [-] (85. J. Vaníček [-] ) , J. Slunéčko [-] (78. I. Procházka [-] ) , Š. Růžička [-] (64. J. Králík [-] )

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] - M. Sabol [-] , J. Kopa [-] , T. Hrdlička [-] , J. Grus [-] , J. Hůlka [-] (87. V. Horák [-] ) , T. Holčapek [-] - - L. Lasák [-] , R. Hrdlička [-] (57. V. Janek [-] )

ŽK: 39. J. Čábelka , 61. J. Slunéčko , 69. J. Králík - 69. J. Hůlka .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Březnovský Vladimír - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.