Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice porazily Protivanov, ten se čestného gólu dočkal v závěru


Branky


1

V sobotu 15. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 12. kola 1.A třřídy, skupiny A, mezi místní jedenáctkou a mužstvem Protivanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Určicím se v tomto soutěžním ročníku nebývale daří. V prvním poločase měli míč častěji na kopačkách domácí hráči, ale z množství šancí gólem skončila jediná. Hned v první minutě vyzkoušel pozornost brankáře hostí Zapletal. V 15. minutě skončila zdařilá střela Halouzky těsně vedle branky. Ve 21. minutě vystřelil Piňos ke vzdálenější tyči, brankář na míč nedosáhl a Určice vedly 1-0. Po půl hodině hry vystřelil na branku Piňos, ale gólman jeho střelu vytěsnil na břevno. Hosté se během celého prvního poločasu dostali pouze do jediné vážnější situace na jejímž konci byl Fr. Pospíšil, ale byl z toho pouze aut. Po změně stran se obraz hry nezměnil. Po hodině hry, po pěkné kombinační akci zamířil Halouzka pod břevno a domácí vedli 2-0. V 82. minutě si naběhl na centr za obranu střídající Rotschedl, šel sám proti brankáři a dokázal jej prostřelit 3-0. Závěr utkání přinesl ještě po jedné brance na obou stranách. Nejprve se Halouzka perfektně uvolnil a pokořil počtvrté gólmana Pitáka. Čestný úspěch Protivanova zaznamenal až v poslední minutě zápasu Sedlák.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - J. Horák [-] , A. Rus [-] , T. Menšík [-] (64. M. Rotschedl [-] ) , M. Grulich [-] (74. M. Šnajdr [-] ) , P. Piňos [-] , P. Zapletal [-] (81. V. Slezák [-] ) , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , L. Kiška [-] (74. V. Krajíček [-] ) , D. Škrabal [-] (64. M. Bureš [-] )

TJ Sokol Protivanov
M. Piták [-] - D. Nejedlý [-] , M. Pospíšil [-] , R. Kropáč [-] , L. Nejedlý [-] - Z. Pospíšil [-] (70. M. Fiedler [-] ) , F. Pospíšil [-] , D. Sedlák [-] , R. Sedlák [-] (78. V. Slaný [-] ) , V. Nejedlý [-] - M. Grmela [-] (64. V. Menšík [-] ) -

ŽK: 55. D. Sedlák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - MOTAL Radek, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:44

Tip: výhra domácích